czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAROSLAW! POLSKE ZBAW! - JAROSLAW! POLSKE ZBAW!

A ja polecam panie z lecznicy "Cztery łapy" na Hipokratesa 7 , a nawet podam numer telefonu, bo lekarki są warte zaufania: 086 2180566. Moje zwierzaki są tam pod stałą opieką, jestem bardzo zadowolony. Mój kocurek został tam wykastrowany, obyło się bez najmniejszych problemów. Koteczki też mam wysterylizowane i propaguję ten zabieg, bo odpowiedzialny właściciel musi zadbać, by na świat nie przychodziły kolejne pokolenia niechcianych zwierząt. A panów - przeciwników kastracji - uświadamiam, że zwierzaki nie podchodzą do seksu jak ludzie i nawet nie zauważą braku kawałka ciała.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAROSLAW! POLSKE ZBAW! - JAROSLAW! POLSKE ZBAW!

No ja wczoraj przez te drózki w rowie tam własnie lezałem, na szczescie mało co sie stalo a droga wcle a wcale nie była odsiniezona jak u góry mozna poczytac. to paranoja co oni tu robia wcale nie działaja na tych i tak marnych drogach a pewnie podwyzki by chcieli czy wiecej kasy na działania.
Nie wiem sie zastanawiam czy by tam jakos nie probowac udowonic ich zaniechania bo wcale miałem mało na liczniku i wyprzedaniu wpadłem w poslizg i poszło dalej samo.

hyba 15m na 8m

AMG poszperaj trochę na forach dla Dj tam się poradź co i jak.
np. http://forum.audio.com.pl/

Dlaczego mi sie nic nie wyświetla?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org