Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obraz wściekłej frustracji |
Jest człowiek w Nowogrodzie, Skup Złomu, tel. 508 637 977, zadzwoń może się dogadacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obraz wściekłej frustracji |
Witam) mam pytanko ? czy jest mozliwość zwiekszenia pojemnosci dysku C bez wizyty w serwisie. Jesli jest to prosze o podanie jak to zrobić z góry dzięki za wszystkie madre rady. pozdrawiam
|
|
http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/349412-rapidshare-euro-truck-simulator.html Kolega tu zajrzy. Jest parę ciekawych linków z których aż się prosi żeby skorzystać ;)
|
|
na pewno było by dużo chętnych w końcu kryzys a każdy grosz się przyda, tylko zależy jeszcze jakie były by warunki pracy...
|
|
polecenie resize.exe (np. żeby zrobić z 50GB 100 piszesz "resize.exe -r 100gb" gb z małych liter).
|
|
Konsul jeśli o mnie chodzi to nie jestem z Łomży więc jak już to czereśniak z okolic.Widać mało rozgarnięty jesteś ,że łapiesz się na takie prowokacje. Co do tematu to powodzenia bo bida w naszym regionie ,ale wątpie ,żebyś znalazł tyle osób chętnych. Riposta
|
|
|
Nasza bis ,dzisiaj ci ''potomkowie roztrząsaczy gnoju'' mają lepiej niż ty,żyją dostatnie. Poza tym sama na pewno masz rodzinę na wsi ,dalszą czy bliższą jak każdy zresztą więc o co ci chodzi. Koń cię jakiś na wsi zgwałcił czy co ?
|
|
Witam, Czy w Łomży dostanę gdzieś tego pada?
|
|
własnie dlatego ze go znałem mówie jaki mam do nich stosunek..To kozaczki i stać ich na wszystko mimo tego ze lezą do góry dupami...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to plan na rzezbe jest dla ludzi, co juz cwicza, co chca uwydatnic miesnie zrzucajac tluszcz. mu chodzi o nabranie tych miesni, mylicie pojecia ;p, ale nie moja sprawa sezony.
|
|
Masz racje, ale taniej nie znaczy lepiej. Kiedys zatankowalem na wzgs i wole tam nie jezdzic.
|
|
porazka... - bulka bez zadnych fantazji... zwyczajna bulka do kebabow z makro... - sos - ketchup (zalatywalo miwexem)!! PORAZKA!! - brak chusteczek na stolikach!! - mieso? bylo go tak malo ze nie poczulem... - 7 kebab wcale nie jest za darmo :| sciema marketingowa...
|
|
beznadziejne jest przekonanie, aby nie jesc 4 godziny przed snem %-). do godziny przed snem, mozesz zjesc cos co ma duzo bialka, a malo ww, np. twarog
|
|
mówiles że wolisz mniej zarobic a zeby klijent był zadowolony że mięsa żałowac nie będziesz :) szczerze to czekałem na otwarcie ale jakos juz mi sie odechciało he Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
co mogę jeszcze dodać gratisówk kebabowe były może nie co 7 ale około 6 kebabów poszło gratis (nie dla znajomych) początkowo kebababy robione były słabiutko za dużo mięsa za mało surówki i przez to potem aby nie być za dużo stratny (bo wczoraj po rozliczeniu nie zarobiłem tylko straty były) dawać trzeba bylo mniej mięsa. ale jesteśmy ludźmi, każdy popełnia błędy, a jeszcze się taki nie narodzil co by każdemu dogodził. dzisiaj mam nadzieje że już nikt nie będzie nie zadowolony :). jeśli chodzi o wentylacje to pierwszego dnia już poszła z dymem i dlatego musi być uchylone drzwi bo nie idzie wytrzymać w lokalu ;/ damy rade :)
|
|
szaszu - ty jestes, za przeproszeniem, j...nięty. Zlituj się i się nie udzielaj.
|
|
dafne to salon p.Agnieszki i rzeczywiście to nowa właścicielka,swietnie uczesała mi włosy,wogole salon bajka,super klimat,obsługa i ceny konkurencyjne.takze na 100% p.oliwia nie jest juz właścicielką Riposta
|
|
czarnuchom?? chyba cie porwalo!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |