czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obraz wściekłej frustracji

Jest człowiek w Nowogrodzie, Skup Złomu, tel. 508 637 977, zadzwoń może się dogadacie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obraz wściekłej frustracji

Witam) mam pytanko ? czy jest mozliwość zwiekszenia pojemnosci dysku C bez wizyty w serwisie. Jesli jest to prosze o podanie jak to zrobić z góry dzięki za wszystkie madre rady. pozdrawiam

http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/349412-rapidshare-euro-truck-simulator.html

Kolega tu zajrzy. Jest parę ciekawych linków z których aż się prosi żeby skorzystać ;)

na pewno było by dużo chętnych w końcu kryzys a każdy grosz się przyda, tylko zależy jeszcze jakie były by warunki pracy...

polecenie resize.exe (np. żeby zrobić z 50GB 100 piszesz "resize.exe -r 100gb" gb z małych liter).

Konsul jeśli o mnie chodzi to nie jestem z Łomży więc jak już to czereśniak z okolic.Widać mało rozgarnięty jesteś ,że łapiesz się na takie prowokacje.
Co do tematu to powodzenia bo bida w naszym regionie ,ale wątpie ,żebyś znalazł tyle osób chętnych.

Riposta

ja nie mam kompleksów ja tylko pragnę przypomnieć to o czym większość z tego miasta stara się tak bardzo zapomnieć - a są to ich korzenie które w istotnym stopniu powodują to co jest to co mamy - potomkowie roztrząsaczy gnoju.

Nasza bis ,dzisiaj ci ''potomkowie roztrząsaczy gnoju'' mają lepiej niż ty,żyją dostatnie. Poza tym sama na pewno masz rodzinę na wsi ,dalszą czy bliższą jak każdy zresztą więc o co ci chodzi. Koń cię jakiś na wsi zgwałcił czy co ?

Witam,

Czy w Łomży dostanę gdzieś tego pada?

własnie dlatego ze go znałem mówie jaki mam do nich stosunek..To kozaczki i stać ich na wszystko mimo tego ze lezą do góry dupami...

Treść jest ukryta

to plan na rzezbe jest dla ludzi, co juz cwicza, co chca uwydatnic miesnie zrzucajac tluszcz. mu chodzi o nabranie tych miesni, mylicie pojecia ;p, ale nie moja sprawa sezony.

Masz racje, ale taniej nie znaczy lepiej. Kiedys zatankowalem na wzgs i wole tam nie jezdzic.

porazka...

- bulka bez zadnych fantazji... zwyczajna bulka do kebabow z makro...
- sos - ketchup (zalatywalo miwexem)!! PORAZKA!!
- brak chusteczek na stolikach!!
- mieso? bylo go tak malo ze nie poczulem...
- 7 kebab wcale nie jest za darmo :| sciema marketingowa...

beznadziejne jest przekonanie, aby nie jesc 4 godziny przed snem %-). do godziny przed snem, mozesz zjesc cos co ma duzo bialka, a malo ww, np. twarog

mówiles że wolisz mniej zarobic a zeby klijent był zadowolony że mięsa żałowac nie będziesz :)
szczerze to czekałem na otwarcie ale jakos juz mi sie odechciało he

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

co mogę jeszcze dodać gratisówk kebabowe były może nie co 7 ale około 6 kebabów poszło gratis (nie dla znajomych)

początkowo kebababy robione były słabiutko za dużo mięsa za mało surówki i przez to potem aby nie być za dużo stratny (bo wczoraj po rozliczeniu nie zarobiłem tylko straty były) dawać trzeba bylo mniej mięsa. ale jesteśmy ludźmi, każdy popełnia błędy, a jeszcze się taki nie narodzil co by każdemu dogodził. dzisiaj mam nadzieje że już nikt nie będzie nie zadowolony :).

jeśli chodzi o wentylacje to pierwszego dnia już poszła z dymem i dlatego musi być uchylone drzwi bo nie idzie wytrzymać w lokalu ;/

damy rade :)

szaszu - ty jestes, za przeproszeniem, j...nięty. Zlituj się i się nie udzielaj.

dafne to salon p.Agnieszki i rzeczywiście to nowa właścicielka,swietnie uczesała mi włosy,wogole salon bajka,super klimat,obsługa i ceny konkurencyjne.takze na 100% p.oliwia nie jest juz właścicielką

Riposta

czarnuchom?? chyba cie porwalo!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org