Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja |
dowiedziałem sie ze ma byc coś na rogu ul.sikorskiego i zawadzkiej duzy czy mały sklep to ja nie wiem ale juz sie szykują zamykac te małe sklepy nawet ,,goska''zamkną to musi byc duzy ten sklep i bardzo dobrze bo nie chce 100 sklepików w kturych nic nie ma !!!!!!!!! i jak sie zwie ten sklep co buduja obok ronda z zawadzka i piułsudskiego ? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja |
ja nie wiem ktory najlepszy... jedno jest pewne ze inet to gó... chcesz miec spokoj? - nie wiaz sie z tym operatorem!! Pozdrawiam
|
|
Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja |
Może i nie ma magistra, ale napewno umie więcej niż niejeden z nich! Pozatym co niektorych potrafi czegoś nauczyc i zmobilizować do nauki! Nue chce go tu bronić, ale to napewno przykre przeczytać coś takiegio w internecie! A czy udowadnia swoją wyższość to nie wiem! Ja tego nie zauważyłam, ostatnio cuś sie zmienił, może miał wczoraj zły humor! Dziś na lekcjach był wporządku:) Nie lubie niemca, ale on jest fajny! A wy z niego zjedźcie bo to nie fer!
|
|
Mnie rozwala ta nazwa użytkownika... A co do sklepu, to napewno żadna rewelacja. Zbych
|
|
"Jeśli któś idąc pomiędzy blokami trafia na-jak to niektórzy określili-"grupę wyrostków",to najwyrazniej miał wyjątkowego pecha,znalazłszy się w niewłaściwym miejscu,o niewłaściwym czasie :-)." - widocznie mam cholernego pecha, bo zdarza mi się to całkiem często. A sytuacja jest taka, że jak uda ci się wyjść cało z takiego spotkania, to dobrze, jak się nie uda - mówi się trudno, ciesz się że jeszcze żyjesz. A to Polska właśnie.
|
|
MY CHCEMY STAREGO RADIA BAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DOMU Z PRZEBOJEM ZA PRZEBOJEM !!!!!!! MY CHCEMY STAREGO RADIA BAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DOMU Z PRZEBOJEM ZA PRZEBOJEM !!!!!!! MY CHCEMY STAREGO RADIA BAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DOMU Z PRZEBOJEM ZA PRZEBOJEM !!!!!!! Kto podobnego zdania niech sie wpisze ... & vice versa!
|
|
Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzie |
hej małolat. żeby to tylko było na parterze. Poprzez to,że mieszkają na różnych piętrach, smrodzą i brudzą na całej klatce a wtedy już po otworzeniu drzwi wali jakby ktoś nie wiem.
|
|
wiecie czemu juz dj e nie pisza i inni bo tu sa tacy ludzie siedza zeby kogos wkurzyc i krytykować i nie pisza na teamty tylko guwna pisza co za ludzie !! ja chyba terz nie długo nie bende tu pisac nic i bende tyle błedów robic specjalnie zebyscie wy sie wkurzyli ;-)
|
|
Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzie |
Dobra... faktycznie moze przesadzilem... napewno nie milo jest czytac o sobie takie rzeczy... ale wyzszosc udowadnia i tyle... jakby niewiadomo kim byl!! Wybacz moze jak skoncze szkole to pozostanie jakis sentyment jak narazie nauczyciel = wrog!
|
|
Normalny 15-latku, ja też Cię popieram :) Tak, jak zawsze DJ-ów i Barteza, kiedyś Peję. To jest koloryt tego forum (o czym juz kiedyś było). A do krytyków: weźcie to ze śmiechem, przecież Normalny jest fajny... Gdybym tu tylko ja ze Zbychem i Ashe'em gadał, to dopiero byście mieli nudę ;) Pozdrowienia
|
|
Re c3po: Wiesz...ty akurat nie musisz się niczego tutaj bać :-),a raczej Radio BAB powinno... ;-) ,a swoją drogą,to ja tam im nic nie narzucam,ani nie życzę im zle,ale krytykuje(bez przeginania,ubliżania itp.) bo uważam to za słuszne i potrzebne...niech sobie pewne rzeczy przemyślą i już... :-) Pozdrawiam
|
|
daj dupy dzieweczko
|
|
dlaczego zawyżyłeś swój wiek w nicku? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |