piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja

dowiedziałem sie ze ma byc coś na rogu ul.sikorskiego i zawadzkiej duzy czy mały sklep to ja nie wiem ale juz sie szykują zamykac te małe sklepy nawet ,,goska''zamkną to musi byc duzy ten sklep i bardzo dobrze bo nie chce 100 sklepików w kturych nic nie ma !!!!!!!!! i jak sie zwie ten sklep co buduja obok ronda z zawadzka i piułsudskiego ?

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja

ja nie wiem ktory najlepszy... jedno jest pewne ze inet to gó... chcesz miec spokoj? - nie wiaz sie z tym operatorem!!

Pozdrawiam

Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzieja

Może i nie ma magistra, ale napewno umie więcej niż niejeden z nich! Pozatym co niektorych potrafi czegoś nauczyc i zmobilizować do nauki! Nue chce go tu bronić, ale to napewno przykre przeczytać coś takiegio w internecie! A czy udowadnia swoją wyższość to nie wiem! Ja tego nie zauważyłam, ostatnio cuś sie zmienił, może miał wczoraj zły humor! Dziś na lekcjach był wporządku:) Nie lubie niemca, ale on jest fajny! A wy z niego zjedźcie bo to nie fer!

Mnie rozwala ta nazwa użytkownika...

A co do sklepu, to napewno żadna rewelacja.

Zbych

"Jeśli któś idąc pomiędzy blokami trafia na-jak to niektórzy określili-"grupę wyrostków",to najwyrazniej miał wyjątkowego pecha,znalazłszy się w niewłaściwym miejscu,o niewłaściwym czasie :-)." - widocznie mam cholernego pecha, bo zdarza mi się to całkiem często. A sytuacja jest taka, że jak uda ci się wyjść cało z takiego spotkania, to dobrze, jak się nie uda - mówi się trudno, ciesz się że jeszcze żyjesz.

A to Polska właśnie.

MY CHCEMY STAREGO RADIA BAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DOMU Z PRZEBOJEM ZA PRZEBOJEM !!!!!!!

MY CHCEMY STAREGO RADIA BAB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO DOMU Z PRZEBOJEM ZA PRZEBOJEM !!!!!!!

Kto podobnego zdania niech sie wpisze

... & vice versa!

Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzie

hej małolat. żeby to tylko było na parterze. Poprzez to,że mieszkają na różnych piętrach, smrodzą i brudzą na całej klatce a wtedy już po otworzeniu drzwi wali jakby ktoś nie wiem.

wiecie czemu juz dj e nie pisza i inni bo tu sa tacy ludzie siedza zeby kogos wkurzyc i krytykować i nie pisza na teamty tylko guwna pisza co za ludzie !! ja chyba terz nie długo nie bende tu pisac nic i bende tyle błedów robic specjalnie zebyscie wy sie wkurzyli ;-)

Re: OŚWIADCZENIE KATOLICKIEGO STOWARZYSZENIA LEKARZY USA Homoseksualizm i nadzie

Dobra... faktycznie moze przesadzilem... napewno nie milo jest czytac o sobie takie rzeczy... ale wyzszosc udowadnia i tyle... jakby niewiadomo kim byl!! Wybacz moze jak skoncze szkole to pozostanie jakis sentyment jak narazie nauczyciel = wrog!

Normalny 15-latku, ja też Cię popieram :)
Tak, jak zawsze DJ-ów i Barteza, kiedyś Peję.
To jest koloryt tego forum (o czym juz kiedyś było).

A do krytyków: weźcie to ze śmiechem, przecież Normalny jest fajny...
Gdybym tu tylko ja ze Zbychem i Ashe'em gadał, to dopiero byście mieli nudę ;)

Pozdrowienia

Re c3po: Wiesz...ty akurat nie musisz się niczego tutaj bać :-),a raczej Radio BAB powinno... ;-) ,a swoją drogą,to ja tam im nic nie narzucam,ani nie życzę im zle,ale krytykuje(bez przeginania,ubliżania itp.) bo uważam to za słuszne i potrzebne...niech sobie pewne rzeczy przemyślą i już... :-)
Pozdrawiam

daj dupy dzieweczko

dlaczego zawyżyłeś swój wiek w nicku?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

siemasz grabus daj namjara na siebje luknol ja bym se tego filmoja

skrobnij jak cie lapnac daj numera telefona to sie jak cus to umowiem :)

ostrezgam ze nie caluje sie na pierwszej randce :)

i moj nick jest troszke mylacy :)

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org