wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czyje obiecanki najdroższe?

Ogólnie " po niewielkich przeróbkach " autko ma wygląd co do silnika i napędu to lustro :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czyje obiecanki najdroższe?

ach szkoda gadac-zeby temu co tak robi lapy uschly albo jakiegos grzyba zlapal!pol roku temu wrocilam do lomzy a moj samochod odczul to najbardziej.wychodze sobie dzis rano z domu i co widze?-jakis cham znowu zarysowal mi auto!ZNOWU!!!!ludzie czy wy szacunku sie nigdy nie nauczycie??!czego was w domu ucza-jak cudze to mozna niszczyc?a ze ktos na to pracuje i chce by mu jak najdlozej sluzylo to sie nie liczy???mnie w domu uczyli -jak nie twoje to nie ruszaj i uszanuj!!!Lomza to nie jest wies-na wiosce ludzie sobie takich swinstw nie robia.niestety w Lomzy najwyrazniej mieszkaja -oprocz normalnych ludzi -takie prostaki co nic i nikogo nie szanuja!!!mam nadzieje ze kiedys temu co moje auto tak"upieknil" los sie odwdzieczy obojetnie w jakiej sytuacji zyciowej!!a tak bedzie napewno!!!nie ma sie co dziwic ze o nas Polakach takie opinie po swiecie kraza-skoro we wlasnym kraju i swoim rodakom takie swinstwa robimy!!!szkoda gadac!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org