Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyje obiecanki najdroższe? |
Ogólnie " po niewielkich przeróbkach " autko ma wygląd co do silnika i napędu to lustro :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyje obiecanki najdroższe? |
ach szkoda gadac-zeby temu co tak robi lapy uschly albo jakiegos grzyba zlapal!pol roku temu wrocilam do lomzy a moj samochod odczul to najbardziej.wychodze sobie dzis rano z domu i co widze?-jakis cham znowu zarysowal mi auto!ZNOWU!!!!ludzie czy wy szacunku sie nigdy nie nauczycie??!czego was w domu ucza-jak cudze to mozna niszczyc?a ze ktos na to pracuje i chce by mu jak najdlozej sluzylo to sie nie liczy???mnie w domu uczyli -jak nie twoje to nie ruszaj i uszanuj!!!Lomza to nie jest wies-na wiosce ludzie sobie takich swinstw nie robia.niestety w Lomzy najwyrazniej mieszkaja -oprocz normalnych ludzi -takie prostaki co nic i nikogo nie szanuja!!!mam nadzieje ze kiedys temu co moje auto tak"upieknil" los sie odwdzieczy obojetnie w jakiej sytuacji zyciowej!!a tak bedzie napewno!!!nie ma sie co dziwic ze o nas Polakach takie opinie po swiecie kraza-skoro we wlasnym kraju i swoim rodakom takie swinstwa robimy!!!szkoda gadac!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |