Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdrowie jest najważniejsze - dobre! |
zacznijcie odwiedzać tę znajomą razem, albo tak jak pisała przedmówczyni wpadnij niespodziewanie na kawę i zorientujesz się w sytuacji-ta koleżanka powinna stać się w pewnym sensie również twoją koleżanką-gdyż wroga-(jeśli takim jest) powinno się poznać, pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdrowie jest najważniejsze - dobre! |
tj backfil na STM - 64 :D i nie mowie ze w PL tylko w NL
|
|
czy ktos moze podac wynik meczu pomiedzy uks 9 a mks polonia warszawa
|
|
a tak wogole duzo osob czekalo na swiatelko do nieba na placu na przeciwko biedronki przy Rynku
|
|
czy ty naprawdę myślisz, że nie wiem, dlaczego nie ma kolei w Łomży? I naprawdę myślicie że kolej w Łomzy nie ma sensu? Poczytajcie sobie historie Ostrołęki i Ełku.. te miasta też miały zniknąć z kolejowej mapy Wschodniej Polski, a proszę w Ełku remontują kolejne torowiska(ostatni pociąg w Ełku był 9lat temu) Czyli można, tylko trzeba CHĘCI!!!
|
|
Savana na browarnej Takos
|
|
ŁKS-BYŁ-JEST I BĘDZIE ZAWSZE!
|
|
Przyjmuje na ul. Księżnej Anny
|
|
no i mamy chciwosc naszych byznesmenow dzis kurs dolara poszedl o 10gr w gore a jakze i ceny na stacjach odrazu poszybowaly o 10gr wiem ze stacja beznynowa to nie instytucja charytatywna i musi zarabiac ale wierze ze los jeszcze sie odwroci
|
|
W starym podręczniku do geografii(z 2003r), było napisane, że Via baliticę oddadzą do użytku kierowców w 2007roku...Oo (oczywiście przez Łomżę)
|
|
2152, naprawdę smiać mi się z ciebie chce, zakładasz temat i jak przychodzi do konkretów to zabierasz "torebke" i wychodzisz. Ale to świadczy tylko i wyłącznie o tym że nie wiesz o czym piszesz. Wiecej towarowych by przyjeżdżało? z czym ja sie pytam? z pieluchami dla ciebie? Jest takie zapotrzebowanie jakie jest i nic nie stoi na przeszkodzie żeby pociąg towarowy chodził częściej, czy to tak trudno zrozumieć? ale kto i co ma w nim wozić? specjalnie dla ciebie powietrze mają wozić abyś lepiej się poczuł na widok pociągu? Możesz nawet taki towarowy wynająć i będzie jeździł codziennie i nawet 2 razy dziennie, tylko za to jak wszyscy będziesz musiał zapłacić i nic nie stoi na przeszkodzie ku temu. Rozumiesz?
|
|
nijaki Artur S. trenuje ludzi w mieście tyle wiem w temacie,ponoć jest dobry ale nie wiadomo jak faktycznie jest
|
|
he od posypania przegubów sie nie zmienia auta krecik68 ..ale polonez to żęch.. jak to wyglada wogole..
|
|
Kebab już otwarty
|
|
W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak często poddajecie się badaniom? Na stronie https://mri-lab.pl/rezonans-magnetyczny/ znajdziecie ofertę profesjonalnego i nowoczesnego centrum medycznego MRI-LAB w Lublinie, które świadczy szeroki zakres usług medycznych.
|
|
Warto krozystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Ostatnio miałem problem z moim układem moczowo-płciowym, dlatego skorzystałem z oferty nowoczesnego i polecanego mi Centrum Medycznego Vivomed - https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/powiekszanie-penisa/ , gdzie uzyskałem profesjonalną pomoc.
|
|
Słuch jest jednym z najważniejszych zmysłów, którego utrata może znacząco wpłynąć na zdrowie psychiczne i fizyczne. Nieleczony niedosłuch często prowadzi do frustracji, wycofania się z życia towarzyskiego, a nawet depresji. Dlatego tak ważne jest, aby regularnie badać słuch. Audio Medika - https://audiomedika.pl/ oferuje bezpłatne badanie słuchu Białystok, dzięki któremu można szybko ocenić, czy nasz słuch funkcjonuje prawidłowo. W przypadku wykrycia problemów, dostępne są nowoczesne aparaty słuchowe, które nie tylko poprawiają jakość słyszenia, ale również są dyskretne i dostosowane do potrzeb pacjenta, nawet w przypadku zaawansowanych problemów ze słuchem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |