| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zdrowie jest najważniejsze - dobre! |
|
zacznijcie odwiedzać tę znajomą razem, albo tak jak pisała przedmówczyni wpadnij niespodziewanie na kawę i zorientujesz się w sytuacji-ta koleżanka powinna stać się w pewnym sensie również twoją koleżanką-gdyż wroga-(jeśli takim jest) powinno się poznać, pozdrawiam
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Zdrowie jest najważniejsze - dobre! |
|
tj backfil na STM - 64 :D i nie mowie ze w PL tylko w NL
|
|
|
|
czy ktos moze podac wynik meczu pomiedzy uks 9 a mks polonia warszawa
|
|
|
|
a tak wogole duzo osob czekalo na swiatelko do nieba na placu na przeciwko biedronki przy Rynku
|
|
|
|
czy ty naprawdę myślisz, że nie wiem, dlaczego nie ma kolei w Łomży? I naprawdę myślicie że kolej w Łomzy nie ma sensu? Poczytajcie sobie historie Ostrołęki i Ełku.. te miasta też miały zniknąć z kolejowej mapy Wschodniej Polski, a proszę w Ełku remontują kolejne torowiska(ostatni pociąg w Ełku był 9lat temu) Czyli można, tylko trzeba CHĘCI!!!
|
|
|
|
Savana na browarnej Takos
|
|
|
|
ŁKS-BYŁ-JEST I BĘDZIE ZAWSZE!
|
|
|
|
Przyjmuje na ul. Księżnej Anny
|
|
|
|
no i mamy chciwosc naszych byznesmenow dzis kurs dolara poszedl o 10gr w gore a jakze i ceny na stacjach odrazu poszybowaly o 10gr wiem ze stacja beznynowa to nie instytucja charytatywna i musi zarabiac ale wierze ze los jeszcze sie odwroci
|
|
|
|
W starym podręczniku do geografii(z 2003r), było napisane, że Via baliticę oddadzą do użytku kierowców w 2007roku...Oo (oczywiście przez Łomżę)
|
|
|
|
2152, naprawdę smiać mi się z ciebie chce, zakładasz temat i jak przychodzi do konkretów to zabierasz "torebke" i wychodzisz. Ale to świadczy tylko i wyłącznie o tym że nie wiesz o czym piszesz. Wiecej towarowych by przyjeżdżało? z czym ja sie pytam? z pieluchami dla ciebie? Jest takie zapotrzebowanie jakie jest i nic nie stoi na przeszkodzie żeby pociąg towarowy chodził częściej, czy to tak trudno zrozumieć? ale kto i co ma w nim wozić? specjalnie dla ciebie powietrze mają wozić abyś lepiej się poczuł na widok pociągu? Możesz nawet taki towarowy wynająć i będzie jeździł codziennie i nawet 2 razy dziennie, tylko za to jak wszyscy będziesz musiał zapłacić i nic nie stoi na przeszkodzie ku temu. Rozumiesz?
|
|
|
|
nijaki Artur S. trenuje ludzi w mieście tyle wiem w temacie,ponoć jest dobry ale nie wiadomo jak faktycznie jest
|
|
|
|
he od posypania przegubów sie nie zmienia auta krecik68 ..ale polonez to żęch.. jak to wyglada wogole..
|
|
|
|
Kebab już otwarty
|
|
|
|
W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak często poddajecie się badaniom? Na stronie https://mri-lab.pl/rezonans-magnetyczny/ znajdziecie ofertę profesjonalnego i nowoczesnego centrum medycznego MRI-LAB w Lublinie, które świadczy szeroki zakres usług medycznych.
|
|
|
|
Warto krozystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Ostatnio miałem problem z moim układem moczowo-płciowym, dlatego skorzystałem z oferty nowoczesnego i polecanego mi Centrum Medycznego Vivomed - https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/powiekszanie-penisa/ , gdzie uzyskałem profesjonalną pomoc.
|
|
|
|
Słuch jest jednym z najważniejszych zmysłów, którego utrata może znacząco wpłynąć na zdrowie psychiczne i fizyczne. Nieleczony niedosłuch często prowadzi do frustracji, wycofania się z życia towarzyskiego, a nawet depresji. Dlatego tak ważne jest, aby regularnie badać słuch. Audio Medika - https://audiomedika.pl/ oferuje bezpłatne badanie słuchu Białystok, dzięki któremu można szybko ocenić, czy nasz słuch funkcjonuje prawidłowo. W przypadku wykrycia problemów, dostępne są nowoczesne aparaty słuchowe, które nie tylko poprawiają jakość słyszenia, ale również są dyskretne i dostosowane do potrzeb pacjenta, nawet w przypadku zaawansowanych problemów ze słuchem.
|
|
|
|
Przed wizytą warto zebrać wszystkie informacje, które mogą pomóc lekarzowi w poznaniu historii dolegliwości. Znaczenie może mieć data zauważenia lub usunięcia kleszcza, czas pojawienia się pierwszych objawów oraz informacja o ewentualnych zmianach skórnych. Jeśli wcześniej wykonywano badania, dobrze zabrać komplet wyników zamiast przedstawiać wyłącznie wybrane wartości. Przy planowaniu konsultacji pomocnym punktem poszukiwań może być borelioza leczenie Wrocław, szczególnie dla osób chcących omówić swoją sytuację ze specjalistą. Warto przygotować także listę aktualnie przyjmowanych leków oraz zapisać najważniejsze pytania. Dzięki temu podczas spotkania łatwiej przekazać istotne szczegóły i uzyskać informacje dotyczące kolejnych kroków.
|
|
|
|
:-;_
|
|
|
|
Szukam sprawny sposobu na uzyskanie dokumentów na leki poza standardowymi godzinami pracy mojej przychodni POZ. Natrafiłam na ofertę pod adresem https://doktor-porady.pl/warszwa-recepta-prywatnie i rozważam skorzystanie z takiej e-konsultacji. Pytanie do osób, które realizują tam swoje zapotrzebowanie – czy lekarze wymagają załączenia wcześniejszej dokumentacji medycznej lub historii choroby?
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |