niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co mogą zrobic nasi wybrańcy...

_krzysiek_ wybralam V LO wydaje mi sie ze to sluszny wybor...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co mogą zrobic nasi wybrańcy...

Gratuluje:) Moja kolezanka tam sie uczy i nie narazie mowi, ze jest git:)

aleks

Jestem ciekawy co za Półgłówek kazał w mojej klatce wywalić w pełni sprawny (kupiony za pieniądze lokatorów - w klatce!!) domofon na te gówno - puszke od konserwy przy drzwiach wejściowych do bloku!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????. "Stary" domofon to CACKO w porównaniu do psełdo nowego. Moja klatka jest na samym rogu a więc przy wietrze, buży -po pierwsze ta konserwa jest już zamoczona a po drugie te drzwi przy tych wiatrach za chiny nie spełnią zadania.
Apropo niech popatrzą jakie domofony(cyfrowe) stawiają na Mickiewicza !!!!, to dopiero jest domofon i co ważne w 'klatce' np w bloku nr 12.

Moze SDI jest drogie itp. ale przynajmniej dostawca ma siedzibe!!

aleks

wiesz jak masz sprawny domofon w klatce a przychodzo i go rozwalają i zakładają na zewnątrz klatki, to człowieka nerw trąca.

Qufer

Cieszmy się , że mieszkańcom Łomży jeszcze sie COŚ chce. Chcą coś robić, maja wspólny cel.
Może sprawa Straży miejskiej jest dyskysyjna ale oto chyba w naszym małym środowiski chodzi. Dobrze , że takie temata podejmowane. Warto ją przedyskutować.

.......co do tych cyfrowych domofonow.... miales na mysli chyba te cyfry na domofonie.... bo ja tam nic innego cyfrowego nie widzialem:)))) A domofony jak domofony:)) Zwykly analog:)

Qufer

Popieram zdanie bossa niektóre panie po stracie zainteresowania swoimi kiepskimi towarami sprzedawanymi z 300% marżą szukają winy w straży miejskiej,parkomatach.Mam samochod i mnie aż tak bardzo nie przeszkadza fakt parkomatow jesli coś kupuje.Temat jest taki ,że trzeba obniżyć ceny a nie szukać kozłów w straży itp.Osoby ,które nie kupują u Pani skór a twierdzi się,że przez parkomat tzn mają auta tak?Więc jadą na Stadion i tam nie ma parkomatu kupują tam taniej .Zrobi Pani przyzwoite ceny bo myślę,że to jest przyczyną a nie parkomaty straz itd itp etc.

Jeśli chodzi o Stowarzyszenie Przyjaciół Starego Miasta, to Pani Prezes jest bardzo ładna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org