Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co mogą zrobic nasi wybrańcy... |
_krzysiek_ wybralam V LO wydaje mi sie ze to sluszny wybor... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co mogą zrobic nasi wybrańcy... |
Gratuluje:) Moja kolezanka tam sie uczy i nie narazie mowi, ze jest git:) aleks
|
|
Jestem ciekawy co za Półgłówek kazał w mojej klatce wywalić w pełni sprawny (kupiony za pieniądze lokatorów - w klatce!!) domofon na te gówno - puszke od konserwy przy drzwiach wejściowych do bloku!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????. "Stary" domofon to CACKO w porównaniu do psełdo nowego. Moja klatka jest na samym rogu a więc przy wietrze, buży -po pierwsze ta konserwa jest już zamoczona a po drugie te drzwi przy tych wiatrach za chiny nie spełnią zadania. Apropo niech popatrzą jakie domofony(cyfrowe) stawiają na Mickiewicza !!!!, to dopiero jest domofon i co ważne w 'klatce' np w bloku nr 12.
|
|
Moze SDI jest drogie itp. ale przynajmniej dostawca ma siedzibe!! aleks
|
|
wiesz jak masz sprawny domofon w klatce a przychodzo i go rozwalają i zakładają na zewnątrz klatki, to człowieka nerw trąca. Qufer
|
|
Cieszmy się , że mieszkańcom Łomży jeszcze sie COŚ chce. Chcą coś robić, maja wspólny cel. Może sprawa Straży miejskiej jest dyskysyjna ale oto chyba w naszym małym środowiski chodzi. Dobrze , że takie temata podejmowane. Warto ją przedyskutować.
|
|
.......co do tych cyfrowych domofonow.... miales na mysli chyba te cyfry na domofonie.... bo ja tam nic innego cyfrowego nie widzialem:)))) A domofony jak domofony:)) Zwykly analog:) Qufer
|
|
Popieram zdanie bossa niektóre panie po stracie zainteresowania swoimi kiepskimi towarami sprzedawanymi z 300% marżą szukają winy w straży miejskiej,parkomatach.Mam samochod i mnie aż tak bardzo nie przeszkadza fakt parkomatow jesli coś kupuje.Temat jest taki ,że trzeba obniżyć ceny a nie szukać kozłów w straży itp.Osoby ,które nie kupują u Pani skór a twierdzi się,że przez parkomat tzn mają auta tak?Więc jadą na Stadion i tam nie ma parkomatu kupują tam taniej .Zrobi Pani przyzwoite ceny bo myślę,że to jest przyczyną a nie parkomaty straz itd itp etc.
|
|
Jeśli chodzi o Stowarzyszenie Przyjaciół Starego Miasta, to Pani Prezes jest bardzo ładna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |