wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sikorski, to ty jesteś narodową katastrofą”

powiem wam ze myslalem nad zalozeniem w lomzy stacji benzynowej i bylbym w stanie takowa wybudowac i oferowac ceny paliw po normalnych cenach niestety znajac zycie reszta stacji wiedzac ze jade na kredytach obnizyla by na pewien okres ceny przez co przyciagnelaby klientow a ja po miesiacu poszedlbym z dymem jedyna szansa dla lomzy jest wejscie powaznego gracza na rynek ktory bedzie dysponowal odpowiednia gotowka i zrobi porzadek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sikorski, to ty jesteś narodową katastrofą”

encepence. o tego kebapa na pl.politechniki to chodzi ci o tego w scianie, jak jedziesz z zmetra politechnika na pl.narutowicza to mijasz gomajac go po prawej?? jesli o tym mowisz to nie wciskaj ludziom kitu, NAJCHUJOWSZY KEBAB EVER !!!! srake mialem po nim taka ze nie mam pytan, a ze wzialem pikatny sos to mi anusa popalilo !!!! najlepszy na swietokrzyskiej green bar :D:D:D

tak, to ten wysoki z wasikiem. i tez takie teksty slysze. dodam, ze jestem w zaawansowanej ciazy, a ten pan swietnie mnie kojazy i mimo to odstawia takie numery. dlatego mowie... piszcie na niego skargi, dzwoncie w takich sytuacjach na poczte. skargi i telefony kieruja na poczte na ksiecia janusza. trzeba oduczyc takich typow chamstwa i bezczelnosci. zero poszanowania dla swojej pracy i dla klientow. poprzedni listonosz moze nie byl zbyt komunikatywny, ale obowiazki wykonywal jak nalezy.

Ciekawe czy wy tak narzekajacy na listonoszow po zrobieniu dziennie paru kilometrow pieszo wchodzilibyscie ochoczo na pietra w blokach. Wcale sie im nie dziwie. To po co sa skrzynki pocztowe w blokach? Najlepiej pewnie jakby listonosz czekal na was z przesylka pod drzwiami a pozniej jeszcze poszedl zalatwiac za was sprawy.

Czy ktoś zdawał z Gdańsku (TSF i TWO w Słupsku).
Może się ktoś wypowiedzieć?Jaki jest psycholog?
pozdrawiam

Białystok Auchan pb95-3.15zł

IST jest najlepsze za 59zł

lol

Nie rób chamie wiejski afery tam gdzie jej nie ma! Była okazja, zebrali się i grzecznie wypili po pół kieliszka. Grzech? Fakt, mogłeś pozazdrościć tego Pana Tadeusza. Sam pewnie podpałkę do grilla walisz?

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

zBig masz rację. A ja od siebie dodam tylko tyle, że przecierz nawet miejscowości, które mają w swojej nazwie "...podlaski" o ironio leżą albo w mazowieckim albo w lubelskim! Więc skąd pomysł, żeby nasze województwo nazwać podlaskim? Bo czy nie mogło zostać jak było? Łomżyńskie?
Pozdrowionka....

Łomża to Łomża a nigdy żadne podlaskie nigdyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Powiem wam tak ,najgorsi nie są rodowici śledzie tylko volksśledzie ,którzy przyjechali z innych wioch do Białego i myślą ,że "ich" "metropolia" jest najwspanialsza....gów.no prawda!!! Mam ogromną tożsamośc lokalną kocham Łomżę i nie chce aby takie "miasto" jak gejstok sprawował nad nami władzę, ja kompletnie nie identyfikuję się z tym województwem.Obraziłbym się jak ktoś nazwał by mnie Podlasianinem. Moim zdaniem Łomża jest w podlaskim ,ponieważ władze uznały,iż w mazowieckim jest za wiele dużych miast Warszawa,Płock,Ostrołęka-powiedzmy ;P,Radom,Siedlce,Pruszków ,a w Podlaskim są tylko 3 większe miasta i parę miast które mają ok 20 tys. mieszkańców ,więc taka decyzja wydaję się uzasadniona ale chyba niesprawiedliwa ,gdyż moim zdaniem Płock powinien byc miastem wojewódzkim i Łomża mogłaby zostac włączona do mazowieckiego,a co do tego ,że nasze miasto mogłoby stac się takim miastem...to dlaczego nie ?? Wielkośc podobno nie ma znaczenia liczy się technika ;P

P.S.
Jeśli się ze mną nie zgadzasz to po prostu napisz to kulturalnie i nie wyzywaj mnie tylko dlatego ,że mam inne zdanie.

Takie tematy już było, po co zakładać nowy, ta nasz to jakaś cip. nie lubi Łomży. A jak słyszę małolata że market uzdrowi wszystko to śmiać mi się chce.

moze pracuje w UM? to by tlumaczylo brak projektow na unijna kase lub ich odrzucanie ;)

Również polecam kwiaciarnię na Sienkiewicza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org