Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sikorski, to ty jesteś narodową katastrofą” |
powiem wam ze myslalem nad zalozeniem w lomzy stacji benzynowej i bylbym w stanie takowa wybudowac i oferowac ceny paliw po normalnych cenach niestety znajac zycie reszta stacji wiedzac ze jade na kredytach obnizyla by na pewien okres ceny przez co przyciagnelaby klientow a ja po miesiacu poszedlbym z dymem jedyna szansa dla lomzy jest wejscie powaznego gracza na rynek ktory bedzie dysponowal odpowiednia gotowka i zrobi porzadek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sikorski, to ty jesteś narodową katastrofą” |
encepence. o tego kebapa na pl.politechniki to chodzi ci o tego w scianie, jak jedziesz z zmetra politechnika na pl.narutowicza to mijasz gomajac go po prawej?? jesli o tym mowisz to nie wciskaj ludziom kitu, NAJCHUJOWSZY KEBAB EVER !!!! srake mialem po nim taka ze nie mam pytan, a ze wzialem pikatny sos to mi anusa popalilo !!!! najlepszy na swietokrzyskiej green bar :D:D:D
|
|
tak, to ten wysoki z wasikiem. i tez takie teksty slysze. dodam, ze jestem w zaawansowanej ciazy, a ten pan swietnie mnie kojazy i mimo to odstawia takie numery. dlatego mowie... piszcie na niego skargi, dzwoncie w takich sytuacjach na poczte. skargi i telefony kieruja na poczte na ksiecia janusza. trzeba oduczyc takich typow chamstwa i bezczelnosci. zero poszanowania dla swojej pracy i dla klientow. poprzedni listonosz moze nie byl zbyt komunikatywny, ale obowiazki wykonywal jak nalezy.
|
|
Ciekawe czy wy tak narzekajacy na listonoszow po zrobieniu dziennie paru kilometrow pieszo wchodzilibyscie ochoczo na pietra w blokach. Wcale sie im nie dziwie. To po co sa skrzynki pocztowe w blokach? Najlepiej pewnie jakby listonosz czekal na was z przesylka pod drzwiami a pozniej jeszcze poszedl zalatwiac za was sprawy.
|
|
Czy ktoś zdawał z Gdańsku (TSF i TWO w Słupsku). Może się ktoś wypowiedzieć?Jaki jest psycholog? pozdrawiam
|
|
Białystok Auchan pb95-3.15zł
|
|
IST jest najlepsze za 59zł
|
|
lol
|
|
|
zBig masz rację. A ja od siebie dodam tylko tyle, że przecierz nawet miejscowości, które mają w swojej nazwie "...podlaski" o ironio leżą albo w mazowieckim albo w lubelskim! Więc skąd pomysł, żeby nasze województwo nazwać podlaskim? Bo czy nie mogło zostać jak było? Łomżyńskie? Pozdrowionka....
|
|
Łomża to Łomża a nigdy żadne podlaskie nigdyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Powiem wam tak ,najgorsi nie są rodowici śledzie tylko volksśledzie ,którzy przyjechali z innych wioch do Białego i myślą ,że "ich" "metropolia" jest najwspanialsza....gów.no prawda!!! Mam ogromną tożsamośc lokalną kocham Łomżę i nie chce aby takie "miasto" jak gejstok sprawował nad nami władzę, ja kompletnie nie identyfikuję się z tym województwem.Obraziłbym się jak ktoś nazwał by mnie Podlasianinem. Moim zdaniem Łomża jest w podlaskim ,ponieważ władze uznały,iż w mazowieckim jest za wiele dużych miast Warszawa,Płock,Ostrołęka-powiedzmy ;P,Radom,Siedlce,Pruszków ,a w Podlaskim są tylko 3 większe miasta i parę miast które mają ok 20 tys. mieszkańców ,więc taka decyzja wydaję się uzasadniona ale chyba niesprawiedliwa ,gdyż moim zdaniem Płock powinien byc miastem wojewódzkim i Łomża mogłaby zostac włączona do mazowieckiego,a co do tego ,że nasze miasto mogłoby stac się takim miastem...to dlaczego nie ?? Wielkośc podobno nie ma znaczenia liczy się technika ;P P.S. Jeśli się ze mną nie zgadzasz to po prostu napisz to kulturalnie i nie wyzywaj mnie tylko dlatego ,że mam inne zdanie.
|
|
Takie tematy już było, po co zakładać nowy, ta nasz to jakaś cip. nie lubi Łomży. A jak słyszę małolata że market uzdrowi wszystko to śmiać mi się chce.
|
|
moze pracuje w UM? to by tlumaczylo brak projektow na unijna kase lub ich odrzucanie ;)
|
|
Również polecam kwiaciarnię na Sienkiewicza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |