Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chłopaki przefajnowali ???????? |
piszecie o niedzielnych kierowcach a ale nektórzy niby dobrzy kierowców jerzdzących swojimi exstra furami to robice najwiecej bałaganu na drodze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chłopaki przefajnowali ???????? |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja to bardziej widze ze on non stop nacpany a nie pijany tego czeska to juz dawno powinni zamknąć, przynajmniej za sam brud, który tam panuje.
|
|
pomysl na kuchnie bardzo dobry ale jak juz ktos wspomnial lokal musi miec styl jakis niepowtarzalny klimat to jest najwazniejsze no i oczywiscie zeby smakowalo pozdrawiam
|
|
42 lokale to ma być wszystkich tzn. galeria 1, galeria 2 + antresola , co do lokali to wszystkie już dawno wynajęte Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wrozka w Grądach to inteligentna kobieta,dobry psycholog.Niestety,w jej wrozbach nie ma odrobiny prawdy.Bylam u niej trzy razy(ostat.jakies trzy lata temu).Nic sie nie sprawdzilo.Nie ma sensu do niej jechac.
|
|
nie zalic sie TYLKO to KU PRZESTRODZE DLA INNYCH LUDZI to wszystko Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czy myslsiz ze jakby to dzialalo to by komus to sprzedawal?? to tak jakbys wiedzial na 100% jakie beda liczby w duzym lotku i chcial to odsprzedac chyba nierealne
|
|
W pełni popieram kamkaj89 nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |