środa, 14 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chłopaki przefajnowali ????????

piszecie o niedzielnych kierowcach a ale nektórzy niby dobrzy kierowców jerzdzących swojimi exstra furami to robice najwiecej bałaganu na drodze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chłopaki przefajnowali ????????

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ja to bardziej widze ze on non stop nacpany a nie pijany

tego czeska to juz dawno powinni zamknąć, przynajmniej za sam brud, który tam panuje.

pomysl na kuchnie bardzo dobry ale jak juz ktos wspomnial lokal musi miec styl jakis niepowtarzalny klimat to jest najwazniejsze no i oczywiscie zeby smakowalo pozdrawiam

42 lokale to ma być wszystkich tzn. galeria 1, galeria 2 + antresola , co do lokali to wszystkie już dawno wynajęte

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wrozka w Grądach to inteligentna kobieta,dobry psycholog.Niestety,w jej wrozbach nie ma odrobiny prawdy.Bylam u niej trzy razy(ostat.jakies trzy lata temu).Nic sie nie sprawdzilo.Nie ma sensu do niej jechac.

nie zalic sie TYLKO to KU PRZESTRODZE DLA INNYCH LUDZI to wszystko

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

czy myslsiz ze jakby to dzialalo to by komus to sprzedawal?? to tak jakbys wiedzial na 100% jakie beda liczby w duzym lotku i chcial to odsprzedac chyba nierealne

W pełni popieram kamkaj89

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
praca
Stacja Paliw ORLEN w Łomży zatrudni na stanowisko: SPRZEDAWCA - OBSŁUGA KLIENTA. Zainteresowane osoby prosimy o wysłanie CV na e-mail agnieszka.mokrzewska@phukurpiewski.pl lub złożenie oferty w siedzibie Firmy - Łomża, ul. Strusia 9.
agnieszka.mokrzewska@phukurpiewski.pl
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak wygląda pizza, kebab i burger w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org