Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie z otoczenia Wałęsy nietykalni? Zobacz, co TV bała się wyemitować. |
jeśli chodzi o położne to zależy jaka zmiana się trafi.ja przyjechałam na porodówkę w nocy była suuuper życiowa do rany przyłóż zmiana...a o siódmej zmieniły się i przeżyłam szok ! nie interesowały się mną i obok ,,koleżanką .popijały sobie kawkę i opowiadały kawały jak my zwijałyśmy się z bólu!co do lekarza to POLECAM DR.ROBERTA PIJAGINA dużo mu zawdzięczam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie z otoczenia Wałęsy nietykalni? Zobacz, co TV bała się wyemitować. |
Ano niestety, pieszy to w Łomży intruz i wróg a kierowca próbujący się włączyć do ruchu z bocznej uliczki to już w ogóle niegodziwiec. Myślę, że wynika to z ogólnego braku w kulturze osobistej i zacofaniu cywilizacyjnym, w Polsce jeszcze się ludzie nie nacieszyli autami, jeszcze jest podnieta i chęć wjechania gdzie się da i używania auta nawet jeśli wystarczy podejść kawałeczek. W bardziej cywilizowanych krajach jest jakaś świadomość, że samochód to w mieście swego rodzaju intruz a nie król i to ludzie mają pierwszeństwo przed blaszaną puchą. W kraju, w którym mieszkam obecnie piesi są święci, kierowcy zwalniają spory kawałek przed przejściami, nawet jeśli ktoś dopiero idzie w kierunku przejścia a i zatrzymują się kilka metrów od owego przejścia, a nie tak jak u nas - niemal na palce wjeżdżają. I nie ma mowy o jakimś trąbieniu, nie było przypadku bym usłyszał trąbienie nawet jeśli pieszy nie zasuwał raźnym krokiem. Jest jakieś zrozumienie dla innych i wszyscy elegancko docierają tam gdzie mają dotrzeć, brak frustratów i zwykłych idiotów z pianą na gębie. W Łomży zatrzymywałem się przed pasami i wpuszczałem ludzi z bocznych uliczek - to nic nie kosztuje, parę chwil mnie nie zbawi a następnym razem może mnie ktoś wpuści czy przepuści. Bo jak każdy będzie już tylko o sobie myślał to ciężko widzę poruszanie się po tym miasteczku.
|
|
Witaj! Polecam Tobie bardzo dobrego urologa dr Zaleskiego naprawde jest swietny. Jest bardzo dobrym specjalista . Przyjmuje prywatnie na Ks Janusza nie wiem doklanie jaki numer bloku ale moge sie dowiedziec jak zechcesz.Przyjmuje w czwartki. Wszyscy pacjenci sa bardzo zadwoleni,moja mama tez sie wybiera w czwartek bo ma problem z pecherzem .Wszystkiego dobrego w Nowym Roku .Naprawde skorzystaj z porady u doktora jest mily i swietny lekarz.
|
|
Jarównież dołączam się do życzen Mark
|
|
hehehe no i zamaraha ucichła . . .
|
|
:)
|
|
A twój zapłon jest jak Diesel na mrozie, chłopie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Nie ma po co pytać. O fachowości zaświadczają podpiasni na dyplomie egzaminatorzy i opiekunowie stażu lekarskiego. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia zwróć się do sądu.
|
|
szukam wszystkich testów jak ktoś ma to niech napisze GG10214318
|
|
Tak.O dwa tygodnie.Dotyczy to rownież osób obecnie będących na urlopach.
|
|
i jak interes,dużo zarobiłeś?
|
|
Nie musimy być sami.Wystarczy ciepły uśmiech,życzliwość,pomocna dłoń wyciągnięta do drugiego człowieka.To działa.Spróbujcie.Nie czekajmy aż ktoś się o nas zatroszczy.Złóżmy noworoczne życzenia rodzinie,sąsiadom,znajomym...Uśmiechnijmy się do kogoś w sklepie,na ulicy...Zdrowia i nieustającej życzliwości życzę wszystkim.
|
|
Kurka wodna... Sorki za rozmiar zdjęć ale to forum nie ma niestety opcji edycji własnych postów. :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja nie wiem co w tym fajnego...
|
|
Ciekawe markac jaką Ty furą jeździsz że przeszkadzają Ci brewki i większy tłumik...przypuszczam że jak na razie to przycinasz mpkiem i zazdrościsz wszystkim jeżdżącym...no soryyy chyba że sprowadziłeś już jakieś auto które jest w idealnym stanie z nie przekręconym silnikiem najlepiej za grosze..
|
|
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6472929 to też wiocha? według markaca takkk Markac wypowiadam się w 100% na temat i rozumiem wszystko doskonale..Co ma to wspólnego z przekręcaniem silnika? Dużo..wszystko to dotyczy samochodów i jak widać wokół tego tematu się kręcisz ( rozumiem poznajesz rynek)
|
|
Podobno około czwartej nad ranem zapalił się sufit w jednej z łomżyńskich restauracji . Pożar ugasili strażacy i ewakuowano gości sylwestrowych . Gdzie to właściwie było ?
|
|
tyku dokładnie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |