poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie z otoczenia Wałęsy nietykalni? Zobacz, co TV bała się wyemitować.

jeśli chodzi o położne to zależy jaka zmiana się trafi.ja przyjechałam na porodówkę w nocy była suuuper życiowa do rany przyłóż zmiana...a o siódmej zmieniły się i przeżyłam szok ! nie interesowały się mną i obok ,,koleżanką .popijały sobie kawkę i opowiadały kawały jak my zwijałyśmy się z bólu!co do lekarza to POLECAM DR.ROBERTA PIJAGINA dużo mu zawdzięczam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie z otoczenia Wałęsy nietykalni? Zobacz, co TV bała się wyemitować.

Ano niestety, pieszy to w Łomży intruz i wróg a kierowca próbujący się włączyć do ruchu z bocznej uliczki to już w ogóle niegodziwiec. Myślę, że wynika to z ogólnego braku w kulturze osobistej i zacofaniu cywilizacyjnym, w Polsce jeszcze się ludzie nie nacieszyli autami, jeszcze jest podnieta i chęć wjechania gdzie się da i używania auta nawet jeśli wystarczy podejść kawałeczek. W bardziej cywilizowanych krajach jest jakaś świadomość, że samochód to w mieście swego rodzaju intruz a nie król i to ludzie mają pierwszeństwo przed blaszaną puchą.
W kraju, w którym mieszkam obecnie piesi są święci, kierowcy zwalniają spory kawałek przed przejściami, nawet jeśli ktoś dopiero idzie w kierunku przejścia a i zatrzymują się kilka metrów od owego przejścia, a nie tak jak u nas - niemal na palce wjeżdżają. I nie ma mowy o jakimś trąbieniu, nie było przypadku bym usłyszał trąbienie nawet jeśli pieszy nie zasuwał raźnym krokiem. Jest jakieś zrozumienie dla innych i wszyscy elegancko docierają tam gdzie mają dotrzeć, brak frustratów i zwykłych idiotów z pianą na gębie.
W Łomży zatrzymywałem się przed pasami i wpuszczałem ludzi z bocznych uliczek - to nic nie kosztuje, parę chwil mnie nie zbawi a następnym razem może mnie ktoś wpuści czy przepuści. Bo jak każdy będzie już tylko o sobie myślał to ciężko widzę poruszanie się po tym miasteczku.

Witaj! Polecam Tobie bardzo dobrego urologa dr Zaleskiego naprawde jest swietny. Jest bardzo dobrym specjalista . Przyjmuje prywatnie na Ks Janusza nie wiem doklanie jaki numer bloku ale moge sie dowiedziec jak zechcesz.Przyjmuje w czwartki. Wszyscy pacjenci sa bardzo zadwoleni,moja mama tez sie wybiera w czwartek bo ma problem z pecherzem .Wszystkiego dobrego w Nowym Roku .Naprawde skorzystaj z porady u doktora jest mily i swietny lekarz.

Jarównież dołączam się do życzen
Mark

hehehe
no i zamaraha ucichła . . .

:)

A twój zapłon jest jak Diesel na mrozie, chłopie.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Nie ma po co pytać. O fachowości zaświadczają podpiasni na dyplomie egzaminatorzy i opiekunowie stażu lekarskiego. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia zwróć się do sądu.

szukam wszystkich testów jak ktoś ma to niech napisze GG10214318

Tak.O dwa tygodnie.Dotyczy to rownież osób obecnie będących na urlopach.

i jak interes,dużo zarobiłeś?

Nie musimy być sami.Wystarczy ciepły uśmiech,życzliwość,pomocna dłoń wyciągnięta do drugiego człowieka.To działa.Spróbujcie.Nie czekajmy aż ktoś się o nas zatroszczy.Złóżmy noworoczne życzenia rodzinie,sąsiadom,znajomym...Uśmiechnijmy się do kogoś w sklepie,na ulicy...Zdrowia i nieustającej życzliwości życzę wszystkim.

Kurka wodna... Sorki za rozmiar zdjęć ale to forum nie ma niestety opcji edycji własnych postów. :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja nie wiem co w tym fajnego...

Ciekawe markac jaką Ty furą jeździsz że przeszkadzają Ci brewki i większy tłumik...przypuszczam że jak na razie to przycinasz mpkiem i zazdrościsz wszystkim jeżdżącym...no soryyy chyba że sprowadziłeś już jakieś auto które jest w idealnym stanie z nie przekręconym silnikiem najlepiej za grosze..

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6472929 to też wiocha? według markaca takkk

Markac wypowiadam się w 100% na temat i rozumiem wszystko doskonale..Co ma to wspólnego z przekręcaniem silnika? Dużo..wszystko to dotyczy samochodów i jak widać wokół tego tematu się kręcisz ( rozumiem poznajesz rynek)

Podobno około czwartej nad ranem zapalił się sufit w jednej z łomżyńskich restauracji . Pożar ugasili strażacy i ewakuowano gości sylwestrowych . Gdzie to właściwie było ?

tyku dokładnie !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org