poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista nr 7 - PO stokroć nie! (Afery, przekręty, wałki...)

do robrob oczywiście możemy się spotkać,mój nr telef podałem wyżej.A jest to opel monterey,to samo co isuzu troper.Silnik 3.1, turbo diesel z intercoolerem,rok produkcji 1998,to jest taka wersja jeszcze w tej starszej budzie bo w tym roku były produkowane i takie i takie nadwozia a z tego co się dowiedziałem to te napędy załącza się pneumatycznie i chodzi o to że to u mnie nie działa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista nr 7 - PO stokroć nie! (Afery, przekręty, wałki...)

Jeżeli chodzi ci o jakość dźwięku, to tylko iRiver. Te odtwarzacze nie należą do najtańszych, ale na model T60 o pojemności 1 gb wystarczy, a po dołożeniu 20 złotych możesz rozglądać się za 2 gb. Ja kupiłem swój w sklepie eukasa.pl i wtedy tam był najtańszy, możesz sobie sprawdzić jak teraz cenowo to wygląda.

czyzby administrator na wakacjach?????????????

problem w tym, że już chyba wszystko sprzedane:(, więc może ma ktoś nowy te tabletki akurat na zbyciu??

Jak widać,każdy poleca ten który ma;i bardzo dobrze. Lecz aby dobrać sprzęt grający, najlepiej byłoby tę mp4-kę mieć w ręku,posłuchać i obejrzeć. Pozdrawiam

Kościół to nie blok nie ma tynków i ocieplenia i dużo powierzchnia więc nie oczekujcie cudów ! u mnie w piwnicy zimno jest a co mówić o kościele;)

bravo siarak

tylko jedno że w innych miastach wspiera się tych co odnoszą sukces , a w Łomży karze się usunąć. Przykład roku 2006 pokazał wszystko. No a teraz po 2,5 roku widać gołym okiem jak jest.Jak pamietam to tamte zarzady były niekompetente no co teraz powiedzą Ci co wtedy wyzywali. Tylko jak pamietam wtedy był pełny stadion i radość i jedność a teraz zostały zgliszcza. zobaczymy , ja jutro idę na sesję posłucham tych co byli w zrządzie, ciekawe co powie Pan Choinski a co powie Pan Sroczyński przecież kontrolije prawie od roku jako przewodniczacy komisji rewizyjnej ŁKS-u.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org