Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lista nr 7 - PO stokroć nie! (Afery, przekręty, wałki...) |
do robrob oczywiście możemy się spotkać,mój nr telef podałem wyżej.A jest to opel monterey,to samo co isuzu troper.Silnik 3.1, turbo diesel z intercoolerem,rok produkcji 1998,to jest taka wersja jeszcze w tej starszej budzie bo w tym roku były produkowane i takie i takie nadwozia a z tego co się dowiedziałem to te napędy załącza się pneumatycznie i chodzi o to że to u mnie nie działa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lista nr 7 - PO stokroć nie! (Afery, przekręty, wałki...) |
Jeżeli chodzi ci o jakość dźwięku, to tylko iRiver. Te odtwarzacze nie należą do najtańszych, ale na model T60 o pojemności 1 gb wystarczy, a po dołożeniu 20 złotych możesz rozglądać się za 2 gb. Ja kupiłem swój w sklepie eukasa.pl i wtedy tam był najtańszy, możesz sobie sprawdzić jak teraz cenowo to wygląda.
|
|
czyzby administrator na wakacjach?????????????
|
|
problem w tym, że już chyba wszystko sprzedane:(, więc może ma ktoś nowy te tabletki akurat na zbyciu??
|
|
Jak widać,każdy poleca ten który ma;i bardzo dobrze. Lecz aby dobrać sprzęt grający, najlepiej byłoby tę mp4-kę mieć w ręku,posłuchać i obejrzeć. Pozdrawiam
|
|
Kościół to nie blok nie ma tynków i ocieplenia i dużo powierzchnia więc nie oczekujcie cudów ! u mnie w piwnicy zimno jest a co mówić o kościele;)
|
|
bravo siarak tylko jedno że w innych miastach wspiera się tych co odnoszą sukces , a w Łomży karze się usunąć. Przykład roku 2006 pokazał wszystko. No a teraz po 2,5 roku widać gołym okiem jak jest.Jak pamietam to tamte zarzady były niekompetente no co teraz powiedzą Ci co wtedy wyzywali. Tylko jak pamietam wtedy był pełny stadion i radość i jedność a teraz zostały zgliszcza. zobaczymy , ja jutro idę na sesję posłucham tych co byli w zrządzie, ciekawe co powie Pan Choinski a co powie Pan Sroczyński przecież kontrolije prawie od roku jako przewodniczacy komisji rewizyjnej ŁKS-u.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |