czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stop jedynkom na listach!!!

no co jest ?

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stop jedynkom na listach!!!

zagląda ktoś tam czasami, bo jakoś powiewa nudą na tym forum

hm z własnych doświadczeń... Tory są krzywe. Już pominę fakt, że tory są "aż" dwa :-) co do cen, to mnie też zastanawia jak one się w końcu kształtują. Byłam któregoś dnia zapłaciłam 30 zl za 45 minut gry. W niedzielę zapłaciłam 50 zl za 45 minut gry. Nie wiem czy to zależy od dnia tygodnia czy cena gry wzrosła. No i jeszcze warto zwrócić uwagę na towarzystwo przychodzące tam. Byłam tam 2 razy i albo to moje głupie szczęście albo to tam norma, w każdym razie za każdym razem nawalone w sztok towarzystwo. A najgorsze jest to, że pracujący tam panowie nie mają zielonego pojęcia jak sie w takim wypadku zachować i jak ewentualnie jakąś osobę nie mogącą utrzymać sie na nogach wyprosić. Ale ogólnie polecam... fajna zabawa ;-)

Takos

takie sa plotki, ale ja nie wiem nic na ten temat ze maja go zamknac

właśnie z receptą;/ a ja nie mam problemów z otyłościa wieć watpię żeby ktoś mi to dobrowolnie przepisał.

pieniadze oczywiscie hehehe, literowka xD

Nie przesiadaj się. Nie warto. Vista to tylko cukierkowy wygląd, większe obciążenie sprzętu, setki niepotrzebnych kreatorów, wolniejsze działanie i większa zawodność. Są też problemy z działaniem pewnych programów i gier. Nigdy!

Takos

moim skromnym zdaniem to kiepski pomysl

zgadzam się. chilli pizza jest okropna przykład dzisiaj ze znajomymi wstąpiliślmy na mały posiłek który okazał się konkretną porażką mianowicie bułka od hot-doga była tak spalona że mogło by się ją skrobać paierem ściernym a i tak by nic nie dało!!!! okropna obsługa po poproszeniu o klucz dołazienki rzucają kluczami chamstwo i nic więcej po wniesieniu skargi na źle przygotowany posiłek bo kto by to zjadł powiedziano że innaczej sie nie da tego przygotować i że zawsze tak podają:/ okropność nikomu nie polecam tej pizzeri najgorsza w Łomży!!!! Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org