Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stop jedynkom na listach!!! |
no co jest ? Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stop jedynkom na listach!!! |
zagląda ktoś tam czasami, bo jakoś powiewa nudą na tym forum
|
|
hm z własnych doświadczeń... Tory są krzywe. Już pominę fakt, że tory są "aż" dwa :-) co do cen, to mnie też zastanawia jak one się w końcu kształtują. Byłam któregoś dnia zapłaciłam 30 zl za 45 minut gry. W niedzielę zapłaciłam 50 zl za 45 minut gry. Nie wiem czy to zależy od dnia tygodnia czy cena gry wzrosła. No i jeszcze warto zwrócić uwagę na towarzystwo przychodzące tam. Byłam tam 2 razy i albo to moje głupie szczęście albo to tam norma, w każdym razie za każdym razem nawalone w sztok towarzystwo. A najgorsze jest to, że pracujący tam panowie nie mają zielonego pojęcia jak sie w takim wypadku zachować i jak ewentualnie jakąś osobę nie mogącą utrzymać sie na nogach wyprosić. Ale ogólnie polecam... fajna zabawa ;-) Takos
|
|
takie sa plotki, ale ja nie wiem nic na ten temat ze maja go zamknac
|
|
właśnie z receptą;/ a ja nie mam problemów z otyłościa wieć watpię żeby ktoś mi to dobrowolnie przepisał.
|
|
pieniadze oczywiscie hehehe, literowka xD
|
|
Nie przesiadaj się. Nie warto. Vista to tylko cukierkowy wygląd, większe obciążenie sprzętu, setki niepotrzebnych kreatorów, wolniejsze działanie i większa zawodność. Są też problemy z działaniem pewnych programów i gier. Nigdy! Takos
|
|
moim skromnym zdaniem to kiepski pomysl
|
|
zgadzam się. chilli pizza jest okropna przykład dzisiaj ze znajomymi wstąpiliślmy na mały posiłek który okazał się konkretną porażką mianowicie bułka od hot-doga była tak spalona że mogło by się ją skrobać paierem ściernym a i tak by nic nie dało!!!! okropna obsługa po poproszeniu o klucz dołazienki rzucają kluczami chamstwo i nic więcej po wniesieniu skargi na źle przygotowany posiłek bo kto by to zjadł powiedziano że innaczej sie nie da tego przygotować i że zawsze tak podają:/ okropność nikomu nie polecam tej pizzeri najgorsza w Łomży!!!! Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |