piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co mówią posłowie i czy znacie już adresy biur poselskich?

Okęcie jakoś nie miało kolorów biało-czerwonych, a ŁKS grał w zielonych. Myślę, że o coś innego idzie. Ale najważniejsze, znów wygrana.
BRAWO PANOWIE.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co mówią posłowie i czy znacie już adresy biur poselskich?

i jeszcze jedno. Oprawa meczów. Kibice - świetna robota, a jakie barwy? Biało-czerwone, a na boisku ... zielono.

...a może im się tak podoba? Może"łańcuchy od brody do jaj" lubią mieć w stopniu nie mniejszym jak ty lubisz łagodne przeboje? Ja jak czegoś nie lubię to nie oglądam i nie słucham.
"Na zachodzie" mówią o nas,że jesteśmy zacofanym i nietolerancyjnym krajem...
...i mają rację!

Jak byście zarabiali tyle co kierowcy autobusów, prawdopodobnie też byście przeklinali. Ja osobiście nie spotkałem się z takim czymś. Ale jak pojechałem 10-tką na końcowy przystanek (pętla), byłem świadkiem rozmowy między kierowcą i zmiennikiem nad zepsutym kasownikiem i przegrzewającym się silnikiem (było bardzo gorąco) - była dość ostra :).
Innym razem linia nr. 1, także pętla - przygotowania do spuszczenia paliwa ze zbiornika, śmieszna rozmowa :).

Kostucha

Fajne kawały

BYłem tam u ciebie ale nie ma zadnych plików do ściągniecia ja bym chciał zebyś jak masz oczywiscie to zamieścić Rajd Mechaniaka Film albo zdjęcia i kilka zdjęć z uroczyśtosci albo wogule najlepiej zrób zdjęcia dziewczynom co tam sie uczą i na strone wsadz i bedzie Super muwie ci,mój kolega tam sie uczy to tyle masz zdjęć i Filmików z Mechaniaka.Jak bedzie tam cos takiego to fajnie i bende cześciej wpadał,Wogule fajna stronka POZDRO djdylu.

pewnie ze bedzie ale sluchaj bede zaczynal od tego roku, czyli najnowsza galeria zdjec bedzie z otrzesin juz niedlugo poniewaz otrzesiny w mechaniaku beda 7 pazdziernika i bedzie mnostwo zdjec!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org