Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co mówią posłowie i czy znacie już adresy biur poselskich? |
Okęcie jakoś nie miało kolorów biało-czerwonych, a ŁKS grał w zielonych. Myślę, że o coś innego idzie. Ale najważniejsze, znów wygrana. BRAWO PANOWIE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co mówią posłowie i czy znacie już adresy biur poselskich? |
i jeszcze jedno. Oprawa meczów. Kibice - świetna robota, a jakie barwy? Biało-czerwone, a na boisku ... zielono.
|
|
...a może im się tak podoba? Może"łańcuchy od brody do jaj" lubią mieć w stopniu nie mniejszym jak ty lubisz łagodne przeboje? Ja jak czegoś nie lubię to nie oglądam i nie słucham. "Na zachodzie" mówią o nas,że jesteśmy zacofanym i nietolerancyjnym krajem... ...i mają rację!
|
|
Jak byście zarabiali tyle co kierowcy autobusów, prawdopodobnie też byście przeklinali. Ja osobiście nie spotkałem się z takim czymś. Ale jak pojechałem 10-tką na końcowy przystanek (pętla), byłem świadkiem rozmowy między kierowcą i zmiennikiem nad zepsutym kasownikiem i przegrzewającym się silnikiem (było bardzo gorąco) - była dość ostra :). Innym razem linia nr. 1, także pętla - przygotowania do spuszczenia paliwa ze zbiornika, śmieszna rozmowa :). Kostucha
|
|
Fajne kawały
|
|
BYłem tam u ciebie ale nie ma zadnych plików do ściągniecia ja bym chciał zebyś jak masz oczywiscie to zamieścić Rajd Mechaniaka Film albo zdjęcia i kilka zdjęć z uroczyśtosci albo wogule najlepiej zrób zdjęcia dziewczynom co tam sie uczą i na strone wsadz i bedzie Super muwie ci,mój kolega tam sie uczy to tyle masz zdjęć i Filmików z Mechaniaka.Jak bedzie tam cos takiego to fajnie i bende cześciej wpadał,Wogule fajna stronka POZDRO djdylu.
|
|
pewnie ze bedzie ale sluchaj bede zaczynal od tego roku, czyli najnowsza galeria zdjec bedzie z otrzesin juz niedlugo poniewaz otrzesiny w mechaniaku beda 7 pazdziernika i bedzie mnostwo zdjec!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |