Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa |
karol1982 - masz może informacje jakie dokładnie badania nas czekają na komisji lekarskiej?? Jest może ktoś kto doszedł do tego etapu?? mógłby ktoś pokrótce opisać co mnie czeka - wyznaczone mam na 2 tydz stycznia w ZOZ MSWiA W Katowicach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa |
Gren i ago26 ale to wy macie kompleksy na punkcie tych dziewczyn. Wam nie pasuje i trafic i wrangler coś w tym musi być że obie atakujecie w dwóch oddzielnych tematach te dwa sklepy. Albo chora konkurencja lub zwykła małostkowa zazdrość i chamstwo. Pozdrawiam i życze Wesołych Świąt.
|
|
Re: wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa |
Taka akcja też za wiele może nie dać, chociaż próbować trzeba. Bo co z tego, że każdy z was będzie uważał, daje mu to do myślenia, a trafi się inny pacan i to on spowoduje wypadek? Po prostu trzeba pamiętać, że nie jesteś odpowiedzialny tylko za siebie, ale i za innych ;) Pozdrawiam i oby więcej takich akcji ;)
|
|
Z nimi jest tak jak z lekarzami, jak pomorze to jest ok. Paradoks jest w tym, że bardzo często korzystam z usług pana Poredy i faktycznie jakby było trochę taniej (stały klient). Ale jak miałam ważną sprawę i przyjęła mnie Pani Poreda, to potraktowała mnie jak klienta z ulicy i poczułam róznicę. Wszystkie typowe sprawy załatwiane u tych notariuszy przebiegają sprawnie i szybko. Natomiast juz dwa razy jeździłam do Wa-wy, bo dla w/w notariuszy to było nie możliwe. Natomiast w Wa-wie zgodnie z prawem, szybciutko podpisałam dokumenty, które musiałam złożyć we Włoskim urzędzie skarbowym. Ale ze wszystkich notariuszy w Łomży i tak wybieram Pana T. Poreda: szybko i sprawnie, a dla stałych klientów trochę taniej.
|
|
Nie koniecznie da do myślenia. Domena Polaków i ludzi bez wyobraźni brzmi zazwyczaj: "Mnie to nie dotyczy" ;) Dopiero aż się na własnej skórze przekonają to zaczyna ich tyczyć, ale wtedy już za późno...
|
|
Takie filmiki dają do myślenia, niestety nie wszystkim. Mnie zdjęcia z takich wypadków nie obrzydzają, ale jest to tragiczny widok i nie wiem czy byłabym w stanie udzielić pomocy takiej osobie, ale żyjącej :-/ Zawsze byłam przeciwniczką zapinania pasów do momentu wypadku, wtedy kierowałam i miałam zapięte pasy i pewnie dzięki temu nie leciałam przez szybę!!
|
|
Filmiki powinny wielu przemówić do rozsądku, ale i strona do której podał link GrubyŁKS, oto link bezpośredni: http://www.scheurijzer.nl/schokkend.htm Śpiesz się powoli, zawsze zdążysz na własny pogrzeb!
|
|
Witam!!! wiem ze to moze troche smieszne ale nie jestem komputerowcem itd. ... czy ktos mogl by wyslac linka skad(pomoc) mi jakos sciagnac HEROES 2??? Z gory wielkie dzieki!!! WESOLYCH SWIAT LOMZA!!!
|
|
figlarko nie nie było cie pare dni tylko dumałaś jak tu się odgryść-i fakt,odgryzłaś się jak bąk na kobylej dupie!:) U mnie wszystko w domciu porobione na Święta a przy kompie się relaksuję w tym przedświątecznym czasie..:) Myślałam że ten temat będzie już zakończony i każdy da się na spokój (i faktycznie tak jest)ale patrze że ty nie darujesz!Mój mąż nie narzeka. Patrz lepiej do czego ty się nadajesz-chyba z tobą kiepsko jest wiesz...? Ale w ten przedświąteczny czas wstrzymam się i nie uzasadnię swojej wypowiedzi bo bym ci tak przy dupie narobiła że aż wstyd...Handluj tam w tym swoim sklepiku,dowiedziałaś się co na twój temat myślą inni?-to żyj sobie z tą świadomością.Widocznie na to zasługujesz :)) I weź już również z honorem odpuść sobie i nie odpisuj.Nie błaźnij się skoro już wszyscy wiedzą kim jesteś..Nie wzbudzaj więcej antypatii żeby zaczeli się wypowiadać jeszcze inni forumowicze bo w końcu za tą mordę zostaniesz wyzwana na ulicy i po co ci to...?:)) Żegnam
|
|
internet jest dla białych hwdp
|
|
Autor: Wtorek (---.elomza.pl) to wiele wyjaśnia;) liczylem na taki komentaz :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Człowieku święta masz teraz to i z miesiąc może iść:] ale wyluzuj i nie siej paniki poczekaj jeszcze przynajmniej 2 tygodnie bo teraz to i tak nic nie zrobisz święta, nowy rok....
|
|
dzięki i nawzajem
|
|
Najpierw trzeba się zdecydować czy chcecie grac w lidze czy tylko dla przyjemności. Jak w lidze to trzeba stworzyć statut i zarząd dogadać się z jakimś księgowym i konto w banku plus oczywiście hala. Najlepiej klub utworzyć przy jakiejś szkole wiec trzeba z dyrekcją się porozumieć. Pierwszy rok jest najtrudniejszy a potem z górki. Powodzenia
|
|
niestety w lomzy dzieja sie j..a!!! juz dawno nie tankowalem na zadnej stacji w lomzy poza stacja na wzg-esie... ale to tez juz dawno temu:-) zeby oszczedzic pare zl kupuje ropke pochodzaca z ukrainy po 2,60-2,80 ( roznie mozna kupic ) i nie narzekam na jej jakosc ale bylo by milo widziec tania stacje bezynowa w lomzy :-)
|
|
Czy ktoś miał przyjemność jeździć dzisaij po drogach lokalnych? Bo to już szczyt wszytskiego żeby władza nie potrafiła poradzić sobie z lodem i śniegiem. Czy tak trudno posypać solą i piachem. Jechałem dziś trasą na Olsztyn na kurpie to normalnie tragedia. Trasa 30 KM i 3 wypadki po drodze a kto zapłaci za zdrowie i życie co to kur** mało piachu jest. Nie wiem co mam myśleć ze 4 bączki po drodze zakręciłem. A zaraz "wielka szanowna Policja" wyskoczy z oponami zimowymi tylko co w takich warunkach dadzą opony. Za przeproszeniem gów*o. Szkoda słów...
|
|
Dobre A ja się pytam !!! GDZIE BYLI RODZICE ,,,,,,,,,
|
|
Życzenia wysyłane za pośrednictwem NK. To takie... nowoczesne! Nienawidzę takiego podejścia do tematu. To już kartki papierowe przestali produkować? Telefony wycofano ze sprzedaży? Broń Boże, nie chodzi mi o sms... bo i te się często zdarzają. Być może jestem zbyt staroświecki... Jeśli ktoś woli wysłać sms z internetu, zamiast pójść na pocztę podczas zamieci śnieżnej, co się niestety u nas rzadko zdarza, to pokazuje takie lekkie podejście do tematu, absolutny brak wyrafinowania, wygodnictwo. Jeszcze kilka lat temu wypisywałem kartki i śliniłem znaczki jak głupi, ale dość. Nie ma to już sensu...
|
|
To jest mój topic i mogę wylewać tu co chce, a jak się nie podoba to zmień wątek, albo stwórz swój, ORYGINALNY.
|
|
ja popieram markaca, tesz jestem tego zdania. nie podoba mi sie ten sposub wysylania rzyczen. traktuje to jak rzec niebyta
|
|
WD aka jasiu_smietana ty to jeeeesteś...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |