niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa

karol1982 - masz może informacje jakie dokładnie badania nas czekają na komisji lekarskiej??
Jest może ktoś kto doszedł do tego etapu?? mógłby ktoś pokrótce opisać co mnie czeka - wyznaczone mam na 2 tydz stycznia w ZOZ MSWiA W Katowicach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa

Gren i ago26 ale to wy macie kompleksy na punkcie tych dziewczyn. Wam nie pasuje i trafic i wrangler coś w tym musi być że obie atakujecie w dwóch oddzielnych tematach te dwa sklepy. Albo chora konkurencja lub zwykła małostkowa zazdrość i chamstwo. Pozdrawiam i życze Wesołych Świąt.

Re: wczoraj w Wiznie odbyly sie uroczystosci pogrzebowe honorowe Wladysława Raginisa

Taka akcja też za wiele może nie dać, chociaż próbować trzeba. Bo co z tego, że każdy z was będzie uważał, daje mu to do myślenia, a trafi się inny pacan i to on spowoduje wypadek? Po prostu trzeba pamiętać, że nie jesteś odpowiedzialny tylko za siebie, ale i za innych ;) Pozdrawiam i oby więcej takich akcji ;)

Z nimi jest tak jak z lekarzami, jak pomorze to jest ok.
Paradoks jest w tym, że bardzo często korzystam z usług pana Poredy i faktycznie jakby było trochę taniej (stały klient). Ale jak miałam ważną sprawę i przyjęła mnie Pani Poreda, to potraktowała mnie jak klienta z ulicy i poczułam róznicę. Wszystkie typowe sprawy załatwiane u tych notariuszy przebiegają sprawnie i szybko.
Natomiast juz dwa razy jeździłam do Wa-wy, bo dla w/w notariuszy to było nie możliwe. Natomiast w Wa-wie zgodnie z prawem, szybciutko podpisałam dokumenty, które musiałam złożyć we Włoskim urzędzie skarbowym.
Ale ze wszystkich notariuszy w Łomży i tak wybieram Pana T. Poreda: szybko i sprawnie, a dla stałych klientów trochę taniej.

Nie koniecznie da do myślenia. Domena Polaków i ludzi bez wyobraźni brzmi zazwyczaj: "Mnie to nie dotyczy" ;) Dopiero aż się na własnej skórze przekonają to zaczyna ich tyczyć, ale wtedy już za późno...

Takie filmiki dają do myślenia, niestety nie wszystkim. Mnie zdjęcia z takich wypadków nie obrzydzają, ale jest to tragiczny widok i nie wiem czy byłabym w stanie udzielić pomocy takiej osobie, ale żyjącej :-/ Zawsze byłam przeciwniczką zapinania pasów do momentu wypadku, wtedy kierowałam i miałam zapięte pasy i pewnie dzięki temu nie leciałam przez szybę!!

Filmiki powinny wielu przemówić do rozsądku, ale i strona do której podał link GrubyŁKS, oto link bezpośredni:

http://www.scheurijzer.nl/schokkend.htm

Śpiesz się powoli, zawsze zdążysz na własny pogrzeb!

Witam!!! wiem ze to moze troche smieszne ale nie jestem komputerowcem itd. ... czy ktos mogl by wyslac linka skad(pomoc) mi jakos sciagnac HEROES 2??? Z gory wielkie dzieki!!! WESOLYCH SWIAT LOMZA!!!

figlarko nie nie było cie pare dni tylko dumałaś jak tu się odgryść-i fakt,odgryzłaś się jak bąk na kobylej dupie!:) U mnie wszystko w domciu porobione na Święta a przy kompie się relaksuję w tym przedświątecznym czasie..:) Myślałam że ten temat będzie już zakończony i każdy da się na spokój (i faktycznie tak jest)ale patrze że ty nie darujesz!Mój mąż nie narzeka. Patrz lepiej do czego ty się nadajesz-chyba z tobą kiepsko jest wiesz...? Ale w ten przedświąteczny czas wstrzymam się i nie uzasadnię swojej wypowiedzi bo bym ci tak przy dupie narobiła że aż wstyd...Handluj tam w tym swoim sklepiku,dowiedziałaś się co na twój temat myślą inni?-to żyj sobie z tą świadomością.Widocznie na to zasługujesz :))
I weź już również z honorem odpuść sobie i nie odpisuj.Nie błaźnij się skoro już wszyscy wiedzą kim jesteś..Nie wzbudzaj więcej antypatii żeby zaczeli się wypowiadać jeszcze inni forumowicze bo w końcu za tą mordę zostaniesz wyzwana na ulicy i po co ci to...?:))
Żegnam

internet jest dla białych hwdp

Autor: Wtorek (---.elomza.pl)
to wiele wyjaśnia;)

liczylem na taki komentaz :P

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Człowieku święta masz teraz to i z miesiąc może iść:] ale wyluzuj i nie siej paniki poczekaj jeszcze przynajmniej 2 tygodnie bo teraz to i tak nic nie zrobisz święta, nowy rok....

dzięki i nawzajem

Najpierw trzeba się zdecydować czy chcecie grac w lidze czy tylko dla przyjemności. Jak w lidze to trzeba stworzyć statut i zarząd dogadać się z jakimś księgowym i konto w banku plus oczywiście hala. Najlepiej klub utworzyć przy jakiejś szkole wiec trzeba z dyrekcją się porozumieć. Pierwszy rok jest najtrudniejszy a potem z górki. Powodzenia

niestety w lomzy dzieja sie j..a!!! juz dawno nie tankowalem na zadnej stacji w lomzy poza stacja na wzg-esie... ale to tez juz dawno temu:-) zeby oszczedzic pare zl kupuje ropke pochodzaca z ukrainy po 2,60-2,80 ( roznie mozna kupic ) i nie narzekam na jej jakosc ale bylo by milo widziec tania stacje bezynowa w lomzy :-)

Czy ktoś miał przyjemność jeździć dzisaij po drogach lokalnych? Bo to już szczyt wszytskiego żeby władza nie potrafiła poradzić sobie z lodem i śniegiem. Czy tak trudno posypać solą i piachem. Jechałem dziś trasą na Olsztyn na kurpie to normalnie tragedia. Trasa 30 KM i 3 wypadki po drodze a kto zapłaci za zdrowie i życie co to kur** mało piachu jest. Nie wiem co mam myśleć ze 4 bączki po drodze zakręciłem. A zaraz "wielka szanowna Policja" wyskoczy z oponami zimowymi tylko co w takich warunkach dadzą opony. Za przeproszeniem gów*o. Szkoda słów...

Dobre A ja się pytam !!! GDZIE BYLI RODZICE ,,,,,,,,,

Życzenia wysyłane za pośrednictwem NK. To takie... nowoczesne!
Nienawidzę takiego podejścia do tematu. To już kartki papierowe przestali produkować? Telefony wycofano ze sprzedaży? Broń Boże, nie chodzi mi o sms... bo i te się często zdarzają. Być może jestem zbyt staroświecki...
Jeśli ktoś woli wysłać sms z internetu, zamiast pójść na pocztę podczas zamieci śnieżnej, co się niestety u nas rzadko zdarza, to pokazuje takie lekkie podejście do tematu, absolutny brak wyrafinowania, wygodnictwo.
Jeszcze kilka lat temu wypisywałem kartki i śliniłem znaczki jak głupi, ale dość. Nie ma to już sensu...

To jest mój topic i mogę wylewać tu co chce, a jak się nie podoba to zmień wątek, albo stwórz swój, ORYGINALNY.

ja popieram markaca, tesz jestem tego zdania. nie podoba mi sie ten sposub wysylania rzyczen. traktuje to jak rzec niebyta

WD aka jasiu_smietana ty to jeeeesteś...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org