niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
śmierć strajkującego

Trawniki zaminowane nie chodzic po trawnikach !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: śmierć strajkującego

Witam, jestem jeszcze tegorocznym absolwentem mechaniaka, właśnie po technikum. Co do wypowiedzi poprzednika to nie wiem jak było w czasach kiedy chodziłeś do ZSMiO ale teraz to już samo chodzenie nie wystarczy. Mówię oczywiście o technikum bo tu jednak dochodzi sporo zawodowych przedmiotów i tak jak Dobromil pisał lekcji w cholerę. Z matmą to ja przez cały okres nauki w tejże szkole miałem problemy no ale się człowiek starał, chodził na poprawy i jakoś udawało się prześlizgnąć. Z reguły z każdym nauczycielem szło się dogadać....no może poza wyjątkiem szanownej pani chemiczki która za nic w świecie nie mogła zrozumieć, że np nam elektronikom ta chemia do szczęścia potrzebna nie była, a mimo to cisnęła jak byśmy z niej maturę mieli zdawać. Mechaniak to jest najlepsza szkoła jaka jest i CI dobrze radzę, weź książkę, poszukaj pomocy u kolegów, porozmawiaj z nauczycielami ale staraj się bo warto. Jak już mówiłem jestem absolwentem tej szkoły i mimo wielu nieprzyjemnych sytuacji nie zamienił bym jej na żadną inną.

Pozdrawiam.

Treść jest ukryta

nie przerobisz PSP 3004 nigdzie. konsola ta ma płytę główną TA-090 która jest NIEPRZERABIALNA. niestety. jak dopiero ja kupiłeś to wystaw na allegro jezęli zależy Ci na przerobieniu konsoli.

Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org