Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śmierć strajkującego |
Trawniki zaminowane nie chodzic po trawnikach !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śmierć strajkującego |
Witam, jestem jeszcze tegorocznym absolwentem mechaniaka, właśnie po technikum. Co do wypowiedzi poprzednika to nie wiem jak było w czasach kiedy chodziłeś do ZSMiO ale teraz to już samo chodzenie nie wystarczy. Mówię oczywiście o technikum bo tu jednak dochodzi sporo zawodowych przedmiotów i tak jak Dobromil pisał lekcji w cholerę. Z matmą to ja przez cały okres nauki w tejże szkole miałem problemy no ale się człowiek starał, chodził na poprawy i jakoś udawało się prześlizgnąć. Z reguły z każdym nauczycielem szło się dogadać....no może poza wyjątkiem szanownej pani chemiczki która za nic w świecie nie mogła zrozumieć, że np nam elektronikom ta chemia do szczęścia potrzebna nie była, a mimo to cisnęła jak byśmy z niej maturę mieli zdawać. Mechaniak to jest najlepsza szkoła jaka jest i CI dobrze radzę, weź książkę, poszukaj pomocy u kolegów, porozmawiaj z nauczycielami ale staraj się bo warto. Jak już mówiłem jestem absolwentem tej szkoły i mimo wielu nieprzyjemnych sytuacji nie zamienił bym jej na żadną inną. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie przerobisz PSP 3004 nigdzie. konsola ta ma płytę główną TA-090 która jest NIEPRZERABIALNA. niestety. jak dopiero ja kupiłeś to wystaw na allegro jezęli zależy Ci na przerobieniu konsoli. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |