Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Groźne zmiany konstytucyjne i wiarołomstwo polityków |
Szkoda mi porostu slow na ten sklep,to jest poprostu porazka zeby w dzisiejszych czasach nie przyjeto spodni w dodatku w takiej cenie do reklamacji.Wydaje mi sie ze te spodenki byly poprostu ze stadionu i trudno bylo odnalezc tego kogos od kogo wzielo sie ten badziewiasy towar.Pytam jeszcze raz czy orientujecie sie czy na cos takiego przysluguje reklamacja?Bo jak stwierdzily panie ze sklepu to w zadnym wypadku na farbowanie w zadnym sklepie nie zareklamuja towaru.Naprawde walczylam jak moglam ale nic z tego nie wyszlo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Groźne zmiany konstytucyjne i wiarołomstwo polityków |
madzius1-mam dla ciebie i wielu osob rade.... wiele spodni nawet markowych farbuje(przede wszystkim im ciemniejsze tym dluzej i intensywniej farbuja), ludzie stosuja roznych sposobow np. octu, ale...... jesli chodzi o reklamacje spodni jest ciezko, jest na to sposob ......... idz do sklepu z paragonem, spodniami i z czyms co zafarbowaly np. bielizna jesli sie nie wstydzisz( bedzie to dla ekspedientek zenujace) musisz miec swiadka albo dwoch ze soba bo to jest wazne co powiedza!!! prosisz o zareklamowanie spodni i napewno uslyszysz, ze to sie czesto lub czasami zdarza..........wiec gdzie jest ostrzerzenie przy kasie lub na spodniach??????????????????????? a jak zafarbowaly by bielizne za 1000 zl????????? kto by to oddal?????? skoro nie ma ostrzerzenia musza przyjac!!! idz tam odrazu z napisanym pisemkiem w ktorym uwzglenisz date, miejsce, towar reklamowany, swiadkow, informacje o ostrzerzeniu ze sie ich spytalas dlaczego nie ma napisz przy nich co odpowiedzialy i popros o ich podpis bo potrzebne ci to jest do wyslania do Federacji Konsumentow!!! w razie nie beda chcialy podpisac, dopisz notatke ze odmowily podisu i rowniez przy nich popros swiadkow o podpis pod ta notatka!!! ale sadze ze to podziala!! powodzenia i daj znac jak sie sytuacja skonczyla!!!
|
|
nigdy nie prowadzam swojego psa pod plac zabaw, poza tym tekst w stylu "niech cie nie obchodzi gdzie idzie podatek.." jest Twoim ślepym posłuszeństwem
|
|
a ja wlasnie nie chce isc spac :( mam depresje i i tak nie zasne :/ moze jakas dobra rada na noc ?
|
|
a ja wlasnie wychodze, zdrowko!
|
|
poza tym psie odchody rozkładają się o wiele szybciej niż papierki, reklamówki czy inne śmieci które ludzie wyrzucają przez okna, a te lądują u mnie pod balkonem
|
|
Pochodzę ze wsi i jak tam jestem to widzę co się dzieje. Z tej miejscowości i z kolicznych skąd ja pochodzę nikt nie zatrudnia robotników. Zatrudniaja ich może Ci co mają po 100 krów, ale nie oszukujmy się takich rolników jest niewielu. Natomiast pełna jest u mnie jak to Thomas stwierdziłeś ludzi którzy za nędzne pieniądze sprzedali ziemię. To przeważnie pijaczki i starzy kawalerzy. Nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda głównego źródła utrzymania. I oni owszem pomagają rolnikom, ale sezonową nie pracują u nich na stałe.
|
|
A h.uj, nie sprzątaj. Ty też płacisz podatki za siebie, pośrednie i bezpośrednie. Jak masz takie podejście, to też zacznij srać na ulicy, ktoś posprząta, bo płacisz podatki, no nie? Baðź konsekwentna i jak już się bawić to na całego. Gratuluję tobie rozumu, a rodzicom tego, że tak wspaniale dziecko wychowali. 100 zł rocznie tak bije po kieszeni? Twój pies wije 1 albo 2 kloce dziennie. I ty chcesz, żeby ktoś za 27 groszy dziennie(100/365) będzie latał za twoim pieskiem i podnosił jego ciepłe parujące klocki? A może jeszcze żółty śnieg zbierał, co? Ja ci dam 27 groszy, będziesz mogła po mnie wodę spuszczać. Fajnie nie? Stówka rocznie ci wpadnie. Będziesz mieć na podatek. Przemyśl sobie...
|
|
Brawo Rafał!! I pomyśleć, że jeszcze 3 lata temu grał u nas.:)
|
|
Żele na formie, odpuść sobie mi się totalnie na formie żadne pazurki nie podobają ani żele, ani akryle - blee... A gdzie ładnie robią polecam Panią Serafińską :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |