Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukcesy rządów PiS w latach 2005 - 2007 |
patrza na ludzi z góry zawsze dobrze ubrane a jak masz cos fajnego na sobie to by cie wzrokiem zjadly
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukcesy rządów PiS w latach 2005 - 2007 |
polecam tomtom 920 jak maja w sprzedazy jak juz nie to 930!!! nie ma nic lepszego na rynku!!!
|
|
hheh pozdrawiam zakompleksione dzieci
|
|
Wystarczy Tomtom 730 , bo model wyższy ma większą pamięć , gdyż posiada dodatkowo mapę USA, która niekoniecznie jest potrzebna. Ale zgadzam się , że to dobry wybór ale stosunkowo drogi .
|
|
Wystarczy kupić cobrę lub inny antyradar i po problemie .
|
|
ja nie zamierzam sprzatac po swoim psie bo płace za niego podatek 100zł na rok tak jak reszta posiadaczy psów, jest to podatek dla miasta, tylko kto bierze te kase i na co? to starczyło by opłacic kilka osób które by sie tym zajmowały , albo na zakup torebek do sprzatania tych psich kupek i ustawienia ich w pojemnikach przy trawnikach, to by mialo sens a tak to pieniadze ida i nie wiem na co. Podatki sie placi, ale one powinny w jakims sensie wracac do podatników. Poza tym czasem przygarnia sie psa nie dla luksusu tylko z litości np. tak jak to w moim przypatku było, psina miala być utopiona
|
|
To jest już plaga tych gówien na trawnikach , czasami jest się zmuszonym przejść obok chodnika przez trawe , jak jest ciemno to już po tobie , ja nie mam psa ale jak bym mial to bym to zbierał. Najlepsze to jest u mnie na osiedlu to że cieć niby taki porządny pan i w ogóle porządku pilnuje a sam wychodzi ze swoim kundlem który sra na trawe jakoś go to nie obchodzi. Wiecie co należy robić w takim razie, każdy chyba oglądał film dzień świra , jakiś pies sra niedaleko twojego okna? to ty też:P "co pan robi? A sram jak pani pies" :P
|
|
Bo ten SD to poprosru cham.A chamstwo trzeba tępić !!
|
|
Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży Restauracja i pensjonat RETRO zapraszają na JARMARK BOŻONARODZENIOWY, który odbędzie się 14 grudnia 2008 (niedziela) o godzinie 14.00 w restauracji Retro, ul. Nowogrodzka 157 Wstęp wolny. W programie: - występy zaproszonych zespołów, - warsztaty plastyczne dla dzieci (wykonywanie ozdób choinkowych), - przeprowadzenie konkursu na najładniejszą ozdobę choinkową wykonaną własnoręcznie oraz na najdłuższy łańcuch choinkowy. Na Jarmarku będzie można kupić ręcznie wykonane ozdoby choinkowe, kartki świąteczne oraz prezenty dla swoich najbliższych.
|
|
Gruby a ty co taki zdrowy że się wymądrzasz i komuś dosrywasz
|
|
Kupilam tam spodnie ktore kosztowaly 279zl,tak farbuja skore i bielizne ze nigdy w zyciu z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam,reklamacja nie zostala uwzgledniona bo na cos takiego nie da zaden sklep reklamacji-tak stwierdzily panie.Moze ktos z was mial podobna sytuacje?To w takim razie z jaka wada przyjma spodnie do reklamacji? rudy błazen z druhem
|
|
Ja uważam, że w bloku powinien obowiązywać bezwzględny zakaz trzymania psów. W domach jednorodzinnych ok. Wtedy nie byłoby problemu z zasranymi trawnikami i chodnikami. Ponadto uważam, że każdy wałęsający się po mieście pies powinien być sprawnie odławiany nawet jak ma właściciela, a nie tak jak teraz dobry pan otworzy drzwi dla swojego pseudo pupila i won na dzikie bieganie wokół bloku. I sraj piesku gdzie popadnie. To jest chamstwo i drobnomieszczaństwo w najczystszej postaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
*wraca
|
|
gdzie w łomży można dobrze umyć i wyczyścić tapicerkę , odkurzyć w samochodzie . dzieki
|
|
czy jest tu ktoś o tej porze? jak spędziacie sobotnie wieczory?
|
|
Nawiązując jeszcze do wypowiedzi Eviny. Pod czyj blok idziesz z pieskiem? Swój czy sąsiada? Jestem ciekawy, czy przez to, że płacisz podatek, pozwalasz załatwiać się swojemu psu pod swoją klatką?
|
|
a ja siedze i sie nudze... w pustka a barach tez :/ masakra :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |