piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sukcesy rządów PiS w latach 2005 - 2007

patrza na ludzi z góry zawsze dobrze ubrane a jak masz cos fajnego na sobie to by cie wzrokiem zjadly

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sukcesy rządów PiS w latach 2005 - 2007

polecam tomtom 920 jak maja w sprzedazy jak juz nie to 930!!! nie ma nic lepszego na rynku!!!

hheh pozdrawiam zakompleksione dzieci

Wystarczy Tomtom 730 , bo model wyższy ma większą pamięć , gdyż posiada dodatkowo mapę USA, która niekoniecznie jest potrzebna. Ale zgadzam się , że to dobry wybór ale stosunkowo drogi .

Wystarczy kupić cobrę lub inny antyradar i po problemie .

ja nie zamierzam sprzatac po swoim psie bo płace za niego podatek 100zł na rok tak jak reszta posiadaczy psów, jest to podatek dla miasta, tylko kto bierze te kase i na co? to starczyło by opłacic kilka osób które by sie tym zajmowały , albo na zakup torebek do sprzatania tych psich kupek i ustawienia ich w pojemnikach przy trawnikach, to by mialo sens a tak to pieniadze ida i nie wiem na co. Podatki sie placi, ale one powinny w jakims sensie wracac do podatników. Poza tym czasem przygarnia sie psa nie dla luksusu tylko z litości np. tak jak to w moim przypatku było, psina miala być utopiona

To jest już plaga tych gówien na trawnikach , czasami jest się zmuszonym przejść obok chodnika przez trawe , jak jest ciemno to już po tobie , ja nie mam psa ale jak bym mial to bym to zbierał. Najlepsze to jest u mnie na osiedlu to że cieć niby taki porządny pan i w ogóle porządku pilnuje a sam wychodzi ze swoim kundlem który sra na trawe jakoś go to nie obchodzi. Wiecie co należy robić w takim razie, każdy chyba oglądał film dzień świra , jakiś pies sra niedaleko twojego okna? to ty też:P "co pan robi? A sram jak pani pies" :P

Bo ten SD to poprosru cham.A chamstwo trzeba tępić !!

Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży
Restauracja i pensjonat RETRO
zapraszają na JARMARK BOŻONARODZENIOWY, który odbędzie się 14 grudnia 2008 (niedziela) o godzinie 14.00 w restauracji Retro, ul. Nowogrodzka 157
Wstęp wolny.

W programie:
- występy zaproszonych zespołów,
- warsztaty plastyczne dla dzieci (wykonywanie ozdób choinkowych),
- przeprowadzenie konkursu na najładniejszą ozdobę choinkową wykonaną własnoręcznie oraz na najdłuższy łańcuch choinkowy.
Na Jarmarku będzie można kupić ręcznie wykonane ozdoby choinkowe, kartki świąteczne oraz prezenty dla swoich najbliższych.

Gruby a ty co taki zdrowy że się wymądrzasz i komuś dosrywasz

Kupilam tam spodnie ktore kosztowaly 279zl,tak farbuja skore i bielizne ze nigdy w zyciu z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam,reklamacja nie zostala uwzgledniona bo na cos takiego nie da zaden sklep reklamacji-tak stwierdzily panie.Moze ktos z was mial podobna sytuacje?To w takim razie z jaka wada przyjma spodnie do reklamacji?

rudy błazen z druhem

Ja uważam, że w bloku powinien obowiązywać bezwzględny zakaz trzymania psów. W domach jednorodzinnych ok. Wtedy nie byłoby problemu z zasranymi trawnikami i chodnikami. Ponadto uważam, że każdy wałęsający się po mieście pies powinien być sprawnie odławiany nawet jak ma właściciela, a nie tak jak teraz dobry pan otworzy drzwi dla swojego pseudo pupila i won na dzikie bieganie wokół bloku. I sraj piesku gdzie popadnie. To jest chamstwo i drobnomieszczaństwo w najczystszej postaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*wraca

gdzie w łomży można dobrze umyć i wyczyścić tapicerkę , odkurzyć w samochodzie . dzieki

czy jest tu ktoś o tej porze?

jak spędziacie sobotnie wieczory?

Nawiązując jeszcze do wypowiedzi Eviny. Pod czyj blok idziesz z pieskiem? Swój czy sąsiada? Jestem ciekawy, czy przez to, że płacisz podatek, pozwalasz załatwiać się swojemu psu pod swoją klatką?

a ja siedze i sie nudze... w pustka a barach tez :/ masakra :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org