Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obiektywność mediów w Łomży! |
Ja pamietam te rajdy:) Podobaly mi sie, mimo iz bylam wtedy jeszcze taka mala dorastajaca osobka, a z racji tego, ze mam niedaleko do jednostki - to juz bez pozwolenia rodzicow tam "biegalam":)) Krzysku ...buuuuuu w sobote nie ma mnie w Łomży:( - szkola...Szkoda ze w weekend planujecie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obiektywność mediów w Łomży! |
OK.... to do zobaczenia w sobotę 25 stycznia o 19.00 w Koterii.... może jakieś znaki rozpoznawcze? .....kazdy przychodzi z resorakiem, albo linką prędkościomierza, a może wystarczą wyłożone na stolik kluczyki od samochodu...? :D
|
|
Ja kluczyków nie biorę bo se może jakiego borwarka sczele, ale bede z takim łysym kolesiem :))) Bardzo latwo rozpoznac. No w sumie moge zalozyc czapke z rogami łosia :))))) Do zobaczyska w Koterii
|
|
O!! Slusznie! Piotrze, zarezerwuj te stoliki w rogu, na samitkim koncu, ok?? Tylko, zeby wszyscy przyszli!!!
|
|
Kochani bardzo nam przykro ale Koteria w Sobotę 25 stycznia jest zamknięta (wynajęty lokal). Zapraszamy serdecznie w Piątek lub od Niedzieli. Pozdrowienia
|
|
No to moze jakis inny lokal bo ja w poniedzialek spadam do Wawy :( A bardzo mi zalezy na tym spotkaniu.... Moze Papugi??? Termin ten sam tylko lokal inny :|
|
|
No dobra niehc bedzie kolo poczty, obok glownego wejscia, bede mial czapke z rogami losia :) nie do nie rozpoznania :))
|
|
u Adriana...... znaczy się pod Justą? ....przy siedzibie Prezerwatywy...? Qufer
|
|
Czy są jeszcze jakieś media, których właścicielem nie byłby żyd?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |