środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obiektywność mediów w Łomży!

Ja pamietam te rajdy:) Podobaly mi sie, mimo iz bylam wtedy jeszcze taka mala dorastajaca osobka, a z racji tego, ze mam niedaleko do jednostki - to juz bez pozwolenia rodzicow tam "biegalam":))
Krzysku ...buuuuuu w sobote nie ma mnie w Łomży:( - szkola...Szkoda ze w weekend planujecie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obiektywność mediów w Łomży!

OK.... to do zobaczenia w sobotę 25 stycznia o 19.00 w Koterii....

może jakieś znaki rozpoznawcze? .....kazdy przychodzi z resorakiem, albo linką prędkościomierza, a może wystarczą wyłożone na stolik kluczyki od samochodu...? :D

Ja kluczyków nie biorę bo se może jakiego borwarka sczele, ale bede z takim łysym kolesiem :))) Bardzo latwo rozpoznac. No w sumie moge zalozyc czapke z rogami łosia :))))) Do zobaczyska w Koterii

O!! Slusznie! Piotrze, zarezerwuj te stoliki w rogu, na samitkim koncu, ok??
Tylko, zeby wszyscy przyszli!!!

Kochani bardzo nam przykro ale Koteria w Sobotę 25 stycznia jest zamknięta (wynajęty lokal). Zapraszamy serdecznie w Piątek lub od Niedzieli. Pozdrowienia

No to moze jakis inny lokal bo ja w poniedzialek spadam do Wawy :( A bardzo mi zalezy na tym spotkaniu.... Moze Papugi???

Termin ten sam tylko lokal inny :|

No dobra niehc bedzie kolo poczty, obok glownego wejscia, bede mial czapke z rogami losia :) nie do nie rozpoznania :))

u Adriana...... znaczy się pod Justą? ....przy siedzibie Prezerwatywy...?

Qufer

Czy są jeszcze jakieś media, których właścicielem nie byłby żyd?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org