poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Agent Tomek poprawi notowania PiS

to idz wpizdu do rumuni albo *** wie gdzie zebys nim nie był bo na to nie zasługujesz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Agent Tomek poprawi notowania PiS

Dobrych filmów w tym roku troszkę by się znalazło, póki co przypominam sobie tylko kilka:

Jestem legendą.
Skarb Narodów 2
Co zdarzyło się w Las Vegas?
21.
Skazaniec.
American Gangster.
Katyń.

Z bajek zdecydowanie:

Film o pszczołach.
Wpuszczony w kanał.
Kung Fu Panda.

Ładny budynek, oby takich więcej. Ciekawie zapowiada się też budynek na rogu Polowej i Giełczyńskiej, ten, który budują w miejscu starej parterowej kamienicy.

Kola ogarnij się troche bo Twoja bystrość i inteligencja jest niższa od moich rybek w akwarium...

To może ktoś odgadnie lokalizacje tego budynku, bo nie mam pojęcia, a żeby się dowiedzieć trzeba umowę podpisywać z biurem nieruchomości.

Czy ktoś wie gdzie można kupić płytę ''Pocztówka do Świętego Mikołaja'' w Łomży?? I ile kosztuje?

Hehe kupilem sobie Wii ale je oddałem rodzenstwu bo w Polsce trzeba milionerem zeby gry kupowac i inne bajerki :) !
ale ogolnie fajna sprawa

Witam ja już po wszystkim 22.12 podpisuje umowę a 23.12 przysięga w szczecinie ktoś ma te same terminy?????A 5.01.2009r. witaj szkoło w Słupsku???? ktoś ma te same terminy??????????

Czy w Łomży ktoś założył sztab ?
Jak tak to gdzie?

a ja tam nadal tankuję na dawnym WZGS-ie i jestem zadowolony.A wy tylko pianę z pyska toczyć umiecie.Prawdą jest,że na stacjach w Łomży jest drożej niż poza Łomżą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org