Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agent Tomek poprawi notowania PiS |
to idz wpizdu do rumuni albo *** wie gdzie zebys nim nie był bo na to nie zasługujesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agent Tomek poprawi notowania PiS |
Dobrych filmów w tym roku troszkę by się znalazło, póki co przypominam sobie tylko kilka: Jestem legendą. Skarb Narodów 2 Co zdarzyło się w Las Vegas? 21. Skazaniec. American Gangster. Katyń. Z bajek zdecydowanie: Film o pszczołach. Wpuszczony w kanał. Kung Fu Panda.
|
|
Ładny budynek, oby takich więcej. Ciekawie zapowiada się też budynek na rogu Polowej i Giełczyńskiej, ten, który budują w miejscu starej parterowej kamienicy.
|
|
Kola ogarnij się troche bo Twoja bystrość i inteligencja jest niższa od moich rybek w akwarium...
|
|
To może ktoś odgadnie lokalizacje tego budynku, bo nie mam pojęcia, a żeby się dowiedzieć trzeba umowę podpisywać z biurem nieruchomości.
|
|
Czy ktoś wie gdzie można kupić płytę ''Pocztówka do Świętego Mikołaja'' w Łomży?? I ile kosztuje?
|
|
Hehe kupilem sobie Wii ale je oddałem rodzenstwu bo w Polsce trzeba milionerem zeby gry kupowac i inne bajerki :) ! ale ogolnie fajna sprawa
|
|
|
Czy w Łomży ktoś założył sztab ? Jak tak to gdzie?
|
|
a ja tam nadal tankuję na dawnym WZGS-ie i jestem zadowolony.A wy tylko pianę z pyska toczyć umiecie.Prawdą jest,że na stacjach w Łomży jest drożej niż poza Łomżą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |