poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLACY ZAGLOSUJA NA PIS

...jest to 13,12,2008 w MDK o godzinie 18

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLACY ZAGLOSUJA NA PIS

i za chwilę, jak to powiadają będziemy w domu. No który kantor polecacie?
Który jest porządny, naj. płaci.
Temat dobry, emigracja wraca na święta, będzie ruch w interesie.
Lansik wskazany.)))

Spytaj pod tym numerem 504 074 953 lub 2157578. P. Malinowski z Konarzyc.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Fakt na Bonie za darmochę, tylko trzeba trochę pobiegać!!!

Gratulacje ;).
Jesteśmy dumni z naszego wychowanka.

Ewentualnie mozemy na piatek cos ugadac jak wam pasuje?

no właśnie święta się zbliżają i pasztecik trzeba zrobić :D

Felon

a ja w ogole nie polecam...bo papierosy sa do dupy

A mozna jakieś adresy ??

poszukaj se na necie ja pier... juz nikomu niechce sie dupska ruszyc

stefanek1-dopatruję się jakiegos podtekstu w Twoim pytaniu(?)Moim zdaniem są to pieniądze z ich marży. I w tym momencie pragnę zauważyc,iż są to dobrzy handlowcy(pomimo młodego wieku)stawiający na obrót a nie na zysk-znam się na tym akurat:))pozdrawiam:D

Hm dobre sobie polak nowa rasa panów tylko od kiedy ? Jedzie do Niemiec albo do Uk to zobaczycie kim wy jesteście (śmieciami do najgorszej roboty) Ja osobiście wstydzę się że jestem polakiem .

wspolny wieczór przy kominku i potem............... do rana :)

Już nie mogę się doczekać tego nowego, lepszego serwisu. Od razu mówię, że nie będę się tam udzielał. Po prostu chcę zobaczyć na czym polegać będzie jego "lepszość" ;)

Nie kolego, to nie będzie "serwis" jak to ująłeś. Będzie to strona założona przez pasjonatów historii Łomży, ludzi, którym to miasto było zawsze bliskie sercu, będących jednocześnie jego normalnym mieszkańcami. I strona ta z pewnością nie będzie konkurowała z żadną inną o miano "lepszej" lub "gorszej". Nie o szatę graficzną będzie tu głównie chodzić ale o wartość merytoryczną, o ocalenie przepięknej historii naszego miasta od zapomnienia. Nie będziemy jej robić dla żadnego poklasku a TYLKO I WYŁACZNIE dla własnej satysfakcji i satysfakcji innych mieszkańców miasta, łomżyńskiej emigracji itp. I z całą pewnością nie będziemy bawić się w PLUSY - wszyscy widzimy do czego to może doprowadzić...

To tyle. Nasza przyszła strona została niejako "wywołana do tablicy" więc co miałem napisać - napisałem.

Miłego dnia wszystkim życzę.

w barze Łomzynianka na Legionów sa wolne miejsca i niedrogo

Na alkohol to ja nie mam ochoty, na zamulanie przy kominku też nie, siedzenie i ogladanie Canal+ Sport też nie...

Boże ludzie nie macie co robić tylko się na forum jeżdzić? Spotkajcie się oko w oko i tam się kłucie. I ciekawe czy by było tak samo jak tu? Wątpie w to!

zapomniałeś dodac marian...155 że na 2 mag.był kierownik ,ale dzięki pracownikom musiał odejśc (niezle dawali mu w kośc)a był lepszy niż zarozumiała obecna pani kierownik!

Ja bym chciał fotoradar na mojej ulicy

Doskonale wiem, że w tym czasie był pan kierownik. Jeśli tam pracujesz to wiesz dokładnie że on odszedł bo miał dość użerania się z Maryśką.I z tego wynika, że mądry głupiemu wolał ustąpić.

Słodka! Mam dla ciebie propozycję!! Najlepiej weź ty się lepiej rozbierz i pilnuj własnych ubrań. hi hi hi :)

Spotkaj się z przyjaciółmi-(tylko nie zmułami)-w grupie mozna cos wykminic:D

Dziewczyny poćwiczcie dobrze rzut piłką lekarską, ja dziś zdawałem TWO i TSF i najwięcej dziewczyn nie zdało właśnie przez to było ponad 20 a zdały chyba tylko 3 a więc do roboty :) Powodzenia

SRODMIESCIE-A kiedy bedzie ta strona?Dacie znac na forum?Chetnie sie przyłącze-(o ile sprostam):D
I CZEGO JA SIE TU DOWIADUJE!!!!!!!!
Malcolm-"miałem dostep do WSZYSTKICH tresci'"-miec dostep a czytac prywatne wiadomosci to jest różnica (fe,nieładnie)
"użytkownicy dla których chce się robic"-skoro nie bylismy godni(uzytkownicy D.M.)Twojego trudu -to trzeba było nie zaczynac i nie robic.Na co liczyłeś-na remis w totolotka???Zdjecia w dalszym ciagu M.C.dodawałby w swojej galerii na N.K. i nie byłoby konfliktów. I tu własnie zaangażowanie,wybitna wiedza uzytkowników (Rodak,maciek,ślepy wampir czy autochton) zostały "NAGRODZONE "Zdążyłam przeczytac wszystkie komentarze zanim zostały usuniete :(
Konkluzja"-spółki zjadły jaskółki"-"nie syp grobli ponad stawem"

potrzebuje namiar na wrozke w naszym miescie.pomocy

znalazłem w necie troche informacji na ten temat czytałem też forum użytkowników tego hujostwa i moim zdaniem jest to takie samo gówno jak normalne papierosy bo przecież w tych e-papierosach też sie uzupełnia wkład z nikotyną i tp (CZEGO TO LUDZIE NIE WYMYŚLĄ)

to nie wina kierowców tylko tych którzy ustalają im godz dojazdu na przystanek jak bedzie kierowca za wczesnie na przystanku to bedzie mial po premi najpierw sie dokładnie dowiedzcie a pozniej piszcie

nie zapozno na wynajecie lokalu na Sylwestra?

h,uj wam wszystkim w dupe ktorzy pisza na nas, a ty mistrzkacper muwusz ze jestem dzieckiem dla ciebie, no masza racje a chcesz sprawdzic jak tem dzieciak naje,bie cie

Polecam serwis CB na poznanskiej obok urzedu celnego

ogólnie jest ok, chociaż kiedyś było lepiej, teraz panuje tam ciężka atmosfera i patrzenie się spodełba. jakość jednych ubrań jest lepsza innych gorsza, np. cyrkonie zawsze odpadają po pierwszym praniu

do Bialego jade w kilka miejsc trzeba sie dogadac. natomiast z olsztyna wracam w godzinach od 14.00 do 16.00, bywa roznie ale jezdze zawsze o tej samej porze. moj adres mailowy: kamil_kaminski83@wp.pl piszcie maile podam moj numer mailowo.

hehe :p aha no rozumiem :p a znasz coś jeszcze?

Czy prawdą jest, że na jednego czeczeńca państwo płaci 1200zł. na głowę? Bo mi osobiście nie chce się w to uwierzyć. No ale Polska to przecież bardzo bogaty kraj i wszystko możliwe!!!!

Dzieki szalony ,tak zrobie.Do tych kontenerow chyba nawet nie przyszloby mi do glowy ,zeby wrzucic.Mam wrazenie ,ze tam wszystyko gnije..brrr

Pani z zambrowa , robi dekoracje w sal weselnych i kościołówi robią to swietnie a przede wszystkim w rozsądnych cenach dla zainteresowanych podaje nr 60092659jeśli poprosicie wyśla wam zdjecia swych dekoracji na mejla, pozdrawiam.

Jest ogłoszenie, że w Zaciszu są wolne miejsca. Jak tam jest? I ciekawe ile od pary sobie życzą...

wtorek śmieciu ja tak pisze ty kórwo. coś ci nie na rączke ?

Studio tańca BK Step na Woj.Polskiego w bonarze na drugim piętrze, pani Beata prowadzi grupę dla młodszych dzieci. Agyness wybierz się tam i porozmawiaj z instruktorką ;).

droga wódka i jeszcze droższy sok do wódki (50 +15), w Yamie dużo taniej, karki w dresach na bramce robią już przy wejściu średnie wrażenie, słaba wentylacja, zbyt głośna muzyka ale jak już napijesz się tej drogiej wódki to się nawet podoba

£

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org