Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLACY ZAGLOSUJA NA PIS |
...jest to 13,12,2008 w MDK o godzinie 18
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLACY ZAGLOSUJA NA PIS |
i za chwilę, jak to powiadają będziemy w domu. No który kantor polecacie? Który jest porządny, naj. płaci. Temat dobry, emigracja wraca na święta, będzie ruch w interesie. Lansik wskazany.)))
|
|
Spytaj pod tym numerem 504 074 953 lub 2157578. P. Malinowski z Konarzyc. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Fakt na Bonie za darmochę, tylko trzeba trochę pobiegać!!!
|
|
Gratulacje ;). Jesteśmy dumni z naszego wychowanka.
|
|
Ewentualnie mozemy na piatek cos ugadac jak wam pasuje?
|
|
no właśnie święta się zbliżają i pasztecik trzeba zrobić :D
|
|
Felon
|
|
a ja w ogole nie polecam...bo papierosy sa do dupy
|
|
A mozna jakieś adresy ??
|
|
poszukaj se na necie ja pier... juz nikomu niechce sie dupska ruszyc
|
|
stefanek1-dopatruję się jakiegos podtekstu w Twoim pytaniu(?)Moim zdaniem są to pieniądze z ich marży. I w tym momencie pragnę zauważyc,iż są to dobrzy handlowcy(pomimo młodego wieku)stawiający na obrót a nie na zysk-znam się na tym akurat:))pozdrawiam:D
|
|
Hm dobre sobie polak nowa rasa panów tylko od kiedy ? Jedzie do Niemiec albo do Uk to zobaczycie kim wy jesteście (śmieciami do najgorszej roboty) Ja osobiście wstydzę się że jestem polakiem .
|
|
wspolny wieczór przy kominku i potem............... do rana :)
|
|
Już nie mogę się doczekać tego nowego, lepszego serwisu. Od razu mówię, że nie będę się tam udzielał. Po prostu chcę zobaczyć na czym polegać będzie jego "lepszość" ;) Nie kolego, to nie będzie "serwis" jak to ująłeś. Będzie to strona założona przez pasjonatów historii Łomży, ludzi, którym to miasto było zawsze bliskie sercu, będących jednocześnie jego normalnym mieszkańcami. I strona ta z pewnością nie będzie konkurowała z żadną inną o miano "lepszej" lub "gorszej". Nie o szatę graficzną będzie tu głównie chodzić ale o wartość merytoryczną, o ocalenie przepięknej historii naszego miasta od zapomnienia. Nie będziemy jej robić dla żadnego poklasku a TYLKO I WYŁACZNIE dla własnej satysfakcji i satysfakcji innych mieszkańców miasta, łomżyńskiej emigracji itp. I z całą pewnością nie będziemy bawić się w PLUSY - wszyscy widzimy do czego to może doprowadzić... To tyle. Nasza przyszła strona została niejako "wywołana do tablicy" więc co miałem napisać - napisałem. Miłego dnia wszystkim życzę.
|
|
w barze Łomzynianka na Legionów sa wolne miejsca i niedrogo
|
|
Na alkohol to ja nie mam ochoty, na zamulanie przy kominku też nie, siedzenie i ogladanie Canal+ Sport też nie...
|
|
Boże ludzie nie macie co robić tylko się na forum jeżdzić? Spotkajcie się oko w oko i tam się kłucie. I ciekawe czy by było tak samo jak tu? Wątpie w to!
|
|
zapomniałeś dodac marian...155 że na 2 mag.był kierownik ,ale dzięki pracownikom musiał odejśc (niezle dawali mu w kośc)a był lepszy niż zarozumiała obecna pani kierownik!
|
|
Ja bym chciał fotoradar na mojej ulicy
|
|
Doskonale wiem, że w tym czasie był pan kierownik. Jeśli tam pracujesz to wiesz dokładnie że on odszedł bo miał dość użerania się z Maryśką.I z tego wynika, że mądry głupiemu wolał ustąpić.
|
|
Słodka! Mam dla ciebie propozycję!! Najlepiej weź ty się lepiej rozbierz i pilnuj własnych ubrań. hi hi hi :)
|
|
Spotkaj się z przyjaciółmi-(tylko nie zmułami)-w grupie mozna cos wykminic:D
|
|
Dziewczyny poćwiczcie dobrze rzut piłką lekarską, ja dziś zdawałem TWO i TSF i najwięcej dziewczyn nie zdało właśnie przez to było ponad 20 a zdały chyba tylko 3 a więc do roboty :) Powodzenia
|
|
SRODMIESCIE-A kiedy bedzie ta strona?Dacie znac na forum?Chetnie sie przyłącze-(o ile sprostam):D I CZEGO JA SIE TU DOWIADUJE!!!!!!!! Malcolm-"miałem dostep do WSZYSTKICH tresci'"-miec dostep a czytac prywatne wiadomosci to jest różnica (fe,nieładnie) "użytkownicy dla których chce się robic"-skoro nie bylismy godni(uzytkownicy D.M.)Twojego trudu -to trzeba było nie zaczynac i nie robic.Na co liczyłeś-na remis w totolotka???Zdjecia w dalszym ciagu M.C.dodawałby w swojej galerii na N.K. i nie byłoby konfliktów. I tu własnie zaangażowanie,wybitna wiedza uzytkowników (Rodak,maciek,ślepy wampir czy autochton) zostały "NAGRODZONE "Zdążyłam przeczytac wszystkie komentarze zanim zostały usuniete :( Konkluzja"-spółki zjadły jaskółki"-"nie syp grobli ponad stawem"
|
|
potrzebuje namiar na wrozke w naszym miescie.pomocy
|
|
znalazłem w necie troche informacji na ten temat czytałem też forum użytkowników tego hujostwa i moim zdaniem jest to takie samo gówno jak normalne papierosy bo przecież w tych e-papierosach też sie uzupełnia wkład z nikotyną i tp (CZEGO TO LUDZIE NIE WYMYŚLĄ)
|
|
to nie wina kierowców tylko tych którzy ustalają im godz dojazdu na przystanek jak bedzie kierowca za wczesnie na przystanku to bedzie mial po premi najpierw sie dokładnie dowiedzcie a pozniej piszcie
|
|
nie zapozno na wynajecie lokalu na Sylwestra?
|
|
h,uj wam wszystkim w dupe ktorzy pisza na nas, a ty mistrzkacper muwusz ze jestem dzieckiem dla ciebie, no masza racje a chcesz sprawdzic jak tem dzieciak naje,bie cie
|
|
Polecam serwis CB na poznanskiej obok urzedu celnego
|
|
ogólnie jest ok, chociaż kiedyś było lepiej, teraz panuje tam ciężka atmosfera i patrzenie się spodełba. jakość jednych ubrań jest lepsza innych gorsza, np. cyrkonie zawsze odpadają po pierwszym praniu
|
|
do Bialego jade w kilka miejsc trzeba sie dogadac. natomiast z olsztyna wracam w godzinach od 14.00 do 16.00, bywa roznie ale jezdze zawsze o tej samej porze. moj adres mailowy: kamil_kaminski83@wp.pl piszcie maile podam moj numer mailowo.
|
|
hehe :p aha no rozumiem :p a znasz coś jeszcze?
|
|
Czy prawdą jest, że na jednego czeczeńca państwo płaci 1200zł. na głowę? Bo mi osobiście nie chce się w to uwierzyć. No ale Polska to przecież bardzo bogaty kraj i wszystko możliwe!!!!
|
|
Dzieki szalony ,tak zrobie.Do tych kontenerow chyba nawet nie przyszloby mi do glowy ,zeby wrzucic.Mam wrazenie ,ze tam wszystyko gnije..brrr
|
|
Pani z zambrowa , robi dekoracje w sal weselnych i kościołówi robią to swietnie a przede wszystkim w rozsądnych cenach dla zainteresowanych podaje nr 60092659jeśli poprosicie wyśla wam zdjecia swych dekoracji na mejla, pozdrawiam.
|
|
Jest ogłoszenie, że w Zaciszu są wolne miejsca. Jak tam jest? I ciekawe ile od pary sobie życzą...
|
|
wtorek śmieciu ja tak pisze ty kórwo. coś ci nie na rączke ?
|
|
Studio tańca BK Step na Woj.Polskiego w bonarze na drugim piętrze, pani Beata prowadzi grupę dla młodszych dzieci. Agyness wybierz się tam i porozmawiaj z instruktorką ;).
|
|
droga wódka i jeszcze droższy sok do wódki (50 +15), w Yamie dużo taniej, karki w dresach na bramce robią już przy wejściu średnie wrażenie, słaba wentylacja, zbyt głośna muzyka ale jak już napijesz się tej drogiej wódki to się nawet podoba £
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |