poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sykcesy PO Polacy nie pojadą na EXPO

widzisz, akurat tak sie sklada, ze prawdopodobnie zmieniamy miejscowke.
ale nie wiem czy wiesz do czego jest forum, nie bedziemy tu tylko chwalic lokalu, jakies slowa krytyki trzeba takze umiec przyjac.
w przeciwienstwie do ciebie nie bede siedzial i udawal ze wszystko jest ok, co do ogrzewania to nie bylo tak przez 1 dzien, ale kilka tygodni, a co do 18lat, coz.. przezyje, ale warto by bylo to wziac pod uwage zdanie klientow, dzieki ktorym lokal funkcjonuje. jezeli wlasciciel ma takze takie podejcie 'nie ma przymusu' to powodzenia :].

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sykcesy PO Polacy nie pojadą na EXPO

Kładki w łomży to poroniony pomysł, jesli juz to z przejściem maja problem starsi ludzie, ale taka osoba starsza będzie musiala wdrapywac sie jeszcze na górę, to moga wzrosnąć statystyki ataków serca i nic więcej. A tak po za tym to w sumie rzadko się słyszy aby w Lomży dochodziło do potrąceń na Legionów czy woj polskiego, myślę ze kladki by tu niewiele pomogły, tym bardziej wiem z obserwacji po Polsce że takowe są stosowane głownie na bardzo szerokich jezdniach a nie jedno pasmowych. W Augustowie zawiązał się komitet przeciwko kladkom, które chcą im tam na siłę wybudować, bo nie widzą w tym żadnego sensu...

,,Hmm w sumie to obojętne mi czy wstęp jest od 18 lat czy nie co by nie było taka 17 może też sobie i siedzieć, zgadzam się ze Spy że posiedzieć sobie w pubie , czy pograć w bilarda do tego nie trzeba chyba 18 lat,,

no taaa... skoro 17 by mogly sobie posiedziec i pograc w kulki,to czemu i 16 by nie mogly? Przeciez tylko siedza... A skoro tym 16 by sie pozwolilo to czemu nie pozwolic 15???(no bo to tez przeciez przyszli klienci) i robi sie drugie alibi... Z tym sprawdzaniem dowodow przy kasie nie jest taki glupi pomysl ale wezcie pod uwage,ze jak przyjdzie taka 17 ( na soczek niby) ze starszymi znajomymi to osobiscie po piwo nie bedzie chodzila tylko wysle kogos starszego... przed nia szklanka z soczkiem a z boku pociaga sobie piwko od kolegi... i wyprowadzaja taka pozniej... sytuacja ma miejsce kilka razy-komus to moze przeszkadzac-wzywa kontrole i kto wtedy ma problemy? nie pijana nastolatka tylko wlasciciel,ktory zlitowal sie nad gowniara i pozwolil jej ,,posiedziec przy soczku,, ...

skoro na drzwiach pisze: WSTĘP OD 18 LAT to chyba jasne ze od 18 a nie 17 czy 16...
A propo jeszcze tych dowodow-fajnie,zeby byly skrupulatniej sprawdzane(nie mowie tu akurat o Hatricku bo to problem wszystkich lokali w łomzy-chociaz w amnezji z tym sie nie spotkalam,ale moze za rzadko tam chodze?) bo sama ostatnio bylam swiadkiem jak w Vipie bylo kilka osob nieletnich, o ktorych na 100% wiedzialam,ze nie maja nawet tych 17... Przyjechala kontrola to sie bardzo szybko towarzystwo przerzedzilo (hehehe) ale chyba nie o to chodzi? I nie zarzucaj mi Spy ze jestem zamknieta na otoczenie bo znam sporo 16,17 letnich dziewczyn,ktore maja lepiej poukladane w glowach niz nie jedna dwudziestoparolatka. Co nie znaczy oczywiscie,ze powinno sie dla nich naginac prawo i narazac na nieprzyjemnosci(takie jak np utrata klientow,ktorym moze sie to nie podobac,ciagle kontrole,ktore moga doprowadzic do zamkniecia lokalu...). Warto? Moim zdaniem nie warto...

ma ktos z was moze klucz licencyjny (cd-key) do kaspersky 7.0? juz mi tydzien temu wygaslo i juz chyba trojana zlapalem na kompa :P

www.bkstep.pl filmy są w zakladce media chyba...

A tak na marginesie tych głupich komentarzy chyba i tak nie unikniesz - zawsze są

Jak cos to ja mam czas wieczorami podajcie numer gg to sie spotkamy z naszymi fretkami :):)

www.streemo.pl/Kret

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Samochód może i fajny, ale podobno części strasznie drogie.

A ZAPOMNIALEM napisac ram DDR2, no i 2gb bym chcial kupic

a firma tego ramu tez wazna bo to trzeba miec tej samej firmy wsyztskie kosci (podobno:P) ja mam GOOD RAM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org