Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sykcesy PO Polacy nie pojadą na EXPO |
widzisz, akurat tak sie sklada, ze prawdopodobnie zmieniamy miejscowke. ale nie wiem czy wiesz do czego jest forum, nie bedziemy tu tylko chwalic lokalu, jakies slowa krytyki trzeba takze umiec przyjac. w przeciwienstwie do ciebie nie bede siedzial i udawal ze wszystko jest ok, co do ogrzewania to nie bylo tak przez 1 dzien, ale kilka tygodni, a co do 18lat, coz.. przezyje, ale warto by bylo to wziac pod uwage zdanie klientow, dzieki ktorym lokal funkcjonuje. jezeli wlasciciel ma takze takie podejcie 'nie ma przymusu' to powodzenia :].
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sykcesy PO Polacy nie pojadą na EXPO |
Kładki w łomży to poroniony pomysł, jesli juz to z przejściem maja problem starsi ludzie, ale taka osoba starsza będzie musiala wdrapywac sie jeszcze na górę, to moga wzrosnąć statystyki ataków serca i nic więcej. A tak po za tym to w sumie rzadko się słyszy aby w Lomży dochodziło do potrąceń na Legionów czy woj polskiego, myślę ze kladki by tu niewiele pomogły, tym bardziej wiem z obserwacji po Polsce że takowe są stosowane głownie na bardzo szerokich jezdniach a nie jedno pasmowych. W Augustowie zawiązał się komitet przeciwko kladkom, które chcą im tam na siłę wybudować, bo nie widzą w tym żadnego sensu...
|
|
,,Hmm w sumie to obojętne mi czy wstęp jest od 18 lat czy nie co by nie było taka 17 może też sobie i siedzieć, zgadzam się ze Spy że posiedzieć sobie w pubie , czy pograć w bilarda do tego nie trzeba chyba 18 lat,, no taaa... skoro 17 by mogly sobie posiedziec i pograc w kulki,to czemu i 16 by nie mogly? Przeciez tylko siedza... A skoro tym 16 by sie pozwolilo to czemu nie pozwolic 15???(no bo to tez przeciez przyszli klienci) i robi sie drugie alibi... Z tym sprawdzaniem dowodow przy kasie nie jest taki glupi pomysl ale wezcie pod uwage,ze jak przyjdzie taka 17 ( na soczek niby) ze starszymi znajomymi to osobiscie po piwo nie bedzie chodzila tylko wysle kogos starszego... przed nia szklanka z soczkiem a z boku pociaga sobie piwko od kolegi... i wyprowadzaja taka pozniej... sytuacja ma miejsce kilka razy-komus to moze przeszkadzac-wzywa kontrole i kto wtedy ma problemy? nie pijana nastolatka tylko wlasciciel,ktory zlitowal sie nad gowniara i pozwolil jej ,,posiedziec przy soczku,, ... skoro na drzwiach pisze: WSTĘP OD 18 LAT to chyba jasne ze od 18 a nie 17 czy 16... A propo jeszcze tych dowodow-fajnie,zeby byly skrupulatniej sprawdzane(nie mowie tu akurat o Hatricku bo to problem wszystkich lokali w łomzy-chociaz w amnezji z tym sie nie spotkalam,ale moze za rzadko tam chodze?) bo sama ostatnio bylam swiadkiem jak w Vipie bylo kilka osob nieletnich, o ktorych na 100% wiedzialam,ze nie maja nawet tych 17... Przyjechala kontrola to sie bardzo szybko towarzystwo przerzedzilo (hehehe) ale chyba nie o to chodzi? I nie zarzucaj mi Spy ze jestem zamknieta na otoczenie bo znam sporo 16,17 letnich dziewczyn,ktore maja lepiej poukladane w glowach niz nie jedna dwudziestoparolatka. Co nie znaczy oczywiscie,ze powinno sie dla nich naginac prawo i narazac na nieprzyjemnosci(takie jak np utrata klientow,ktorym moze sie to nie podobac,ciagle kontrole,ktore moga doprowadzic do zamkniecia lokalu...). Warto? Moim zdaniem nie warto...
|
|
ma ktos z was moze klucz licencyjny (cd-key) do kaspersky 7.0? juz mi tydzien temu wygaslo i juz chyba trojana zlapalem na kompa :P
|
|
www.bkstep.pl filmy są w zakladce media chyba... A tak na marginesie tych głupich komentarzy chyba i tak nie unikniesz - zawsze są
|
|
Jak cos to ja mam czas wieczorami podajcie numer gg to sie spotkamy z naszymi fretkami :):)
|
|
www.streemo.pl/Kret ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Samochód może i fajny, ale podobno części strasznie drogie.
|
|
A ZAPOMNIALEM napisac ram DDR2, no i 2gb bym chcial kupic a firma tego ramu tez wazna bo to trzeba miec tej samej firmy wsyztskie kosci (podobno:P) ja mam GOOD RAM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |