Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na PREZYDENTA???? |
heheheehehhehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na PREZYDENTA???? |
Powiedział co wiedział.
|
|
Autor: Piotrek (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 17-09-04 12:33 PEJA odniósł sukces niewątpliwy. Bo nieważnym jest, czy się o nim mówi źle czy dobrze. Ważnym jest, że się mówi w ogóle. Nieprawdaż drodzy forumowicze? ...czy to oznacza,że np.Hitler również odniósł sukces?
|
|
LOL peran van dijk to techno ? fajnie wiedziec ale spoko. graboś ciekaw jestem skad wklejasz te wszystkie swoje wypowiedzi... amik ty bys sie mogl czasem pierdolnac w dekiel i dobrze by ci to zrobilo :P
|
|
Ludzie, było poprostu super, chłopaki pokazali swoją klasę. I oby tak dalej. Opłacało się wydać te "niemałe pieniądze", a do tego "siedzieć na podłodze" hehe :D. Ja siedziałem w 3 rzędzie, ale niektórzy koczowali na podłodze. Trzeba to powtórzyć. Popieram takie akcje !!! Kostucha
|
|
:D dobry pomysl :D kolonowac go popieram :D ja tam bym nie plakal jak by mnie sklonowali ten to odrazu ryczy :D ehhh zmieniam piaskownice MrS ma brzydkie zabawki i sie nie myje papap Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |