wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto na PREZYDENTA????

heheheehehhehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheee

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto na PREZYDENTA????

Powiedział co wiedział.

Autor: Piotrek (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 17-09-04 12:33

PEJA odniósł sukces niewątpliwy. Bo nieważnym jest, czy się o nim mówi źle czy dobrze. Ważnym jest, że się mówi w ogóle. Nieprawdaż drodzy forumowicze?

...czy to oznacza,że np.Hitler również odniósł sukces?

LOL peran van dijk to techno ? fajnie wiedziec ale spoko.

graboś ciekaw jestem skad wklejasz te wszystkie swoje wypowiedzi...

amik ty bys sie mogl czasem pierdolnac w dekiel i dobrze by ci to zrobilo :P

Ludzie, było poprostu super, chłopaki pokazali swoją klasę. I oby tak dalej. Opłacało się wydać te "niemałe pieniądze", a do tego "siedzieć na podłodze" hehe :D. Ja siedziałem w 3 rzędzie, ale niektórzy koczowali na podłodze. Trzeba to powtórzyć. Popieram takie akcje !!!

Kostucha

:D dobry pomysl :D kolonowac go popieram :D ja tam bym nie plakal jak by mnie sklonowali ten to odrazu ryczy :D ehhh zmieniam piaskownice MrS ma brzydkie zabawki i sie nie myje papap

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org