Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy nie czas na kobiety? |
Czy ktoś wie coś o siłowni która powstaje przy ulicy Wojska Polskiego obok Amplico Live kiedy bedzie otwarte ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy nie czas na kobiety? |
moj kolega z budowlanki za malolata wycisnal 120kg na klate przy 60kg wagi,ale to bylo kiedys.ja w tym tez juz troche siedze to wiem co pisze....
|
|
ja tak dokładnie niepamiętam ile wyciskałem przy 16 latach ale było cos koło 100-110 przy wadze 65 moze
|
|
fire fox plus adblock i ZADNYCH REKLAM, nawet na naszej klasie :P
|
|
ach no i jescze jedno, to o czym juz wielokrotnie pisano: nie sciemniac przesadnie i nie koloryzowac... starac sie pisac prawde w duzej mierze :) nikt nie jest idealny. ale latwo powiedziec... ja moge uwazac, ze nic nigdy nie ukradlam, a test moze uwazac, ze kazdy kiedys cos ukradl :) mi osobisice ulatwilyby sprawe opisy grup pytan. co bedzie, to bedzie.. jest jeszcze straz miejska i referat ds. profilaktyki.. sekcja szkolna :)
|
|
IE7PRO do Internet Explorera i reklam brak :)
|
|
Jest dużo takich dziewczyn co robią, ale jeśli chcesz na tipsie, no to 3 tygodnie pochodzisz i... Albo się zapowietrzą, albo sama go złamiesz np, przez przypadek (doświadczenie) A na formie dłużej się trzymają i raczej są droższe, bo pracochłoniejsze, choć zależy kto robi, bo czasami i po tygodniu odpadają jak są źle wykonane. Sama osobiście znam kilka dziewczyn, ale czy warto niszczyć płytkę?? Sama kiedyś robiłam i to nic specjalnego, a mam bardzo łamliwe i kruche pazurki, ale 4 miesiące kuracji i mam własne, ładne :-) Ale jak mus to mus :-P Osobiście wolę żele!! :-) I tak na marginesie "madziusmadzius" <nie znam jej i nigdy jej nie widziałam> nie robi żadnych pazurków etc, bo widziałam nie jedną jej opinię i ona kiedyś też poszukiwała osoby, która robi pazurki i chyba nieciekawie się zakończyło :-P Wystarczy odświeżyć posty z podobnymi tematami :-)
|
|
zgadzam sie opisane pytania na pewno by ułatwiły sprawę może ktoś coś napisze tutaj?
|
|
czy to ten gość, co zawsze jest radnym?? Takos
|
|
W maxdance na Polowej w następny czwartek o 20.30 rusza kurs salsy parami.
|
|
Takos
|
|
i o co Ci zapierd.ala ?
|
|
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
Każde szkolenie jest po to ,aby ktoś kase zarobił i nie mam tu na myśli zwykłych bezrobotnych.
|
|
84 kilo wycinac przy 60 kilo wagi ... zaden wielki rezultat ... tyle samo bralem jak tyle wazylem .. i nie uwazam ze to jakis wielki wynik ... przy 60 kilo wagi kumpel podniosl 100 tak jakby troche lepiej ;-)) wiec nie ma czym sie chwalic
|
|
a napisz nam jak mniej więcej odpowiadałeś że nie zaliczyłeś? wiem ze to jest trudne ale napisz wszystko co pamiętasz na pewno nam to bardzo pomoże a tobie też bo po jakimś czasie możesz to zapomnieć a jak teraz tutaj to napiszesz to zawsze możesz tutaj sobie spojrzeć co i jak było i jak odpowiadaleś:)
|
|
odserwator11... przeciez nie wsadzisz niemowlaka pod wode xD wiadomo ze jak sie wybierasz to caly czas jestes bardzo czujny... trzymasz go i starasz sie zeby max do szyi trzymac go w wodzie albo i jeszcze nizej...
|
|
mam pytanie do dziewczyn które były w salonie fryzjerskim w polonezie jak tam robią baleyage jak się trzymają farby i czy blond wychodzi ładny bo byłam już w tylu salonach i z każdego jak wychodze to jestem zadowolona do pierwszego mycia przeważnie to chodzi mi o kolor blond ja chciałabym mieć bardzo jasne i żeby kolor ciemny tak się szybko nie wypłukiwał a może ktoś mi poleci do jakiego salonu iść z góry dziękuje
|
|
idz do Rossmana do stokrotki. Nie wiem jaka cena jeśli zostawi się plytę. Za wywołanie od ręki chyba 1zl za sztukę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie pozwólmy na kolejne fiasko przebudowy Starego Rynku /Plac Czerwony/. Ostatni projekt jest tak nijaki jak obecny wygląd placu. Nuda i pustka. Obecna zabudowa placu powstała po II Wojnie w ramach tzw. "radosnej twórczości" Wygląd to O H Y D A ! i jest tak zabytkowy jak śmietniki przy blokach. Nikogo nowy projekt tam nie przyciągnie i nie ożywi serca miasta. Projekt z PIRAMIDĄ to jest to ! Wprowadzi życie i przyciągnie wielu mieszkańców także okolicznych miast. Odpowiednio rozreklamowany ściągnie turystów zmierzających na Mazury. Nie każdy może pojechać do Paryża. Nie dajmy robić z Łomzy SKANSENU !
|
|
CIENIASY.JA WYMIENIAŁEM OLEJ U NICH I NIE SPUŚCILI WSZYSTKIEGO I DOLALI MI ZA DUŻO OLEJU.ZNAJĄ SIĘ NA SRANIU.A OPONY TO WSZĘDZIE WYMIENIAJĄ DOBRZE.NA SIKORA POLECAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |