wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy nie czas na kobiety?

Czy ktoś wie coś o siłowni która powstaje przy ulicy Wojska Polskiego obok Amplico Live kiedy bedzie otwarte ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy nie czas na kobiety?

moj kolega z budowlanki za malolata wycisnal 120kg na klate przy 60kg wagi,ale to bylo kiedys.ja w tym tez juz troche siedze to wiem co pisze....

ja tak dokładnie niepamiętam ile wyciskałem przy 16 latach ale było cos koło 100-110 przy wadze 65 moze

fire fox plus adblock i ZADNYCH REKLAM, nawet na naszej klasie :P

ach no i jescze jedno, to o czym juz wielokrotnie pisano: nie sciemniac przesadnie i nie koloryzowac... starac sie pisac prawde w duzej mierze :) nikt nie jest idealny. ale latwo powiedziec... ja moge uwazac, ze nic nigdy nie ukradlam, a test moze uwazac, ze kazdy kiedys cos ukradl :) mi osobisice ulatwilyby sprawe opisy grup pytan.

co bedzie, to bedzie.. jest jeszcze straz miejska i referat ds. profilaktyki.. sekcja szkolna :)

IE7PRO do Internet Explorera i reklam brak :)

Jest dużo takich dziewczyn co robią, ale jeśli chcesz na tipsie, no to 3 tygodnie pochodzisz i... Albo się zapowietrzą, albo sama go złamiesz np, przez przypadek (doświadczenie) A na formie dłużej się trzymają i raczej są droższe, bo pracochłoniejsze, choć zależy kto robi, bo czasami i po tygodniu odpadają jak są źle wykonane. Sama osobiście znam kilka dziewczyn, ale czy warto niszczyć płytkę?? Sama kiedyś robiłam i to nic specjalnego, a mam bardzo łamliwe i kruche pazurki, ale 4 miesiące kuracji i mam własne, ładne :-) Ale jak mus to mus :-P Osobiście wolę żele!! :-)

I tak na marginesie "madziusmadzius" <nie znam jej i nigdy jej nie widziałam> nie robi żadnych pazurków etc, bo widziałam nie jedną jej opinię i ona kiedyś też poszukiwała osoby, która robi pazurki i chyba nieciekawie się zakończyło :-P Wystarczy odświeżyć posty z podobnymi tematami :-)

zgadzam sie opisane pytania na pewno by ułatwiły sprawę może ktoś coś napisze tutaj?

czy to ten gość, co zawsze jest radnym??

Takos

W maxdance na Polowej w następny czwartek o 20.30 rusza kurs salsy parami.

Takos

i o co Ci zapierd.ala ?

Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:
- Administracja publiczna (222 pytania)
- Funkcjonowanie policji (84 pytania)
- Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań)

Oprócz tego zestaw zawiera:
- stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007
- pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych
- zasady działania wywiadu zorganizowanego
-wzór podania, życiorysu
-test fizyczny + filmik
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl

Każde szkolenie jest po to ,aby ktoś kase zarobił i nie mam tu na myśli zwykłych bezrobotnych.

84 kilo wycinac przy 60 kilo wagi ... zaden wielki rezultat ... tyle samo bralem jak tyle wazylem .. i nie uwazam ze to jakis wielki wynik ... przy 60 kilo wagi kumpel podniosl 100 tak jakby troche lepiej ;-)) wiec nie ma czym sie chwalic

a napisz nam jak mniej więcej odpowiadałeś że nie zaliczyłeś? wiem ze to jest trudne ale napisz wszystko co pamiętasz na pewno nam to bardzo pomoże a tobie też bo po jakimś czasie możesz to zapomnieć a jak teraz tutaj to napiszesz to zawsze możesz tutaj sobie spojrzeć co i jak było i jak odpowiadaleś:)

odserwator11... przeciez nie wsadzisz niemowlaka pod wode xD wiadomo ze jak sie wybierasz to caly czas jestes bardzo czujny... trzymasz go i starasz sie zeby max do szyi trzymac go w wodzie albo i jeszcze nizej...

mam pytanie do dziewczyn które były w salonie fryzjerskim w polonezie jak tam robią baleyage jak się trzymają farby i czy blond wychodzi ładny bo byłam już w tylu salonach i z każdego jak wychodze to jestem zadowolona do pierwszego mycia przeważnie to chodzi mi o kolor blond ja chciałabym mieć bardzo jasne i żeby kolor ciemny tak się szybko nie wypłukiwał a może ktoś mi poleci do jakiego salonu iść z góry dziękuje

idz do Rossmana do stokrotki. Nie wiem jaka cena jeśli zostawi się plytę. Za wywołanie od ręki chyba 1zl za sztukę.

Treść jest ukryta

Nie pozwólmy na kolejne fiasko przebudowy Starego Rynku /Plac Czerwony/.
Ostatni projekt jest tak nijaki jak obecny wygląd placu. Nuda i pustka. Obecna zabudowa placu powstała po II Wojnie w ramach tzw. "radosnej twórczości" Wygląd to O H Y D A ! i jest tak zabytkowy jak śmietniki przy blokach. Nikogo nowy projekt tam nie przyciągnie i nie ożywi serca miasta.
Projekt z PIRAMIDĄ to jest to ! Wprowadzi życie i przyciągnie wielu mieszkańców także okolicznych miast. Odpowiednio rozreklamowany ściągnie turystów zmierzających na Mazury. Nie każdy może pojechać do Paryża.
Nie dajmy robić z Łomzy SKANSENU !

CIENIASY.JA WYMIENIAŁEM OLEJ U NICH I NIE SPUŚCILI WSZYSTKIEGO I DOLALI MI ZA DUŻO OLEJU.ZNAJĄ SIĘ NA SRANIU.A OPONY TO WSZĘDZIE WYMIENIAJĄ DOBRZE.NA SIKORA POLECAM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org