sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
.... ma a glupoty robi

W każdym? na pewno w tym w 4+

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: .... ma a glupoty robi

prusak11 możesz mnie krytykować ale nie obrażać.
Sam miałem okazje robić na browarze, a ten twój znajomy nawet nie musiał fałszować CV żeby obsługiwać tą maszynę. Nie wiem z czego tu się cieszyć, 1500zł to nie jest ********* płaca 8 godzin musi stać i na pewno nie wciska tylko te "dwa guziczki" - na rozlewni piwa nie jest tak wesoło a i odpowiedzialność jest.

prusak czytaj uwaznie co napisałem bo napisałem ze powiesił bym sie na TWOIM miejscu zazwyczaj nie mam takiego nawyku zeby na kogos wjezdzac ale w tobie zobaczyłem wszystko czego nienawidze między innymi tą słynną polską zawisc niewiadomo o co a 1500 zł to nie jest zadna kwota i jak w kazdej pracy trzeba cos robic zeby dostac wypłate nikt napewno w robocie nie śpi chyba ze gdzies na budowie ale i tak wiadomo ze oko brygadzisty widzi wszystko i w rezultacie dostaje sie taką płace na jaką sie zasługuje

Polecam firma TECHNIK Łomża ul. Kwiatowa 2a.

ponad 2 tygodnie
porady odnośnie rekrutacji,testy,materiały GG 10428223
matik800@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org