Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
.... ma a glupoty robi |
W każdym? na pewno w tym w 4+
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: .... ma a glupoty robi |
prusak11 możesz mnie krytykować ale nie obrażać. Sam miałem okazje robić na browarze, a ten twój znajomy nawet nie musiał fałszować CV żeby obsługiwać tą maszynę. Nie wiem z czego tu się cieszyć, 1500zł to nie jest ********* płaca 8 godzin musi stać i na pewno nie wciska tylko te "dwa guziczki" - na rozlewni piwa nie jest tak wesoło a i odpowiedzialność jest.
|
|
prusak czytaj uwaznie co napisałem bo napisałem ze powiesił bym sie na TWOIM miejscu zazwyczaj nie mam takiego nawyku zeby na kogos wjezdzac ale w tobie zobaczyłem wszystko czego nienawidze między innymi tą słynną polską zawisc niewiadomo o co a 1500 zł to nie jest zadna kwota i jak w kazdej pracy trzeba cos robic zeby dostac wypłate nikt napewno w robocie nie śpi chyba ze gdzies na budowie ale i tak wiadomo ze oko brygadzisty widzi wszystko i w rezultacie dostaje sie taką płace na jaką sie zasługuje
|
|
Polecam firma TECHNIK Łomża ul. Kwiatowa 2a.
|
|
ponad 2 tygodnie porady odnośnie rekrutacji,testy,materiały GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |