Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy doradca dONALDA |
jeszcze nie otwarty a tu juz widac glosy ze niedobry. fajnie ze sie cos otwiera, wzrasta konkurencja, wiekszy wybor dla nas konsumentow.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy doradca dONALDA |
W teście multiselect granicy żadnej nie ma - uzyskuje się wynik, mniejszy lub większy. Jednak zawód policjanta jest jedynym gdzie jest dolna i górna granica wyniku - wyniki za niskie, ale tez zbyt wysokie są odrzucane podczas selekcji.
|
|
mam takie pytanie czy samochody z angli mozna przerabiac tu w polsce czy jest to dzis nie realne??
|
|
http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/
|
|
http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/
|
|
pewnie z Piątnicy ;P
|
|
Czego wy ludzie od jasia chcecie, nie znacie terminu dyslekcja? Co prawda ta jest niesamowicie zaawansowana :)
|
|
obecnie mieszkam w Poznaniu mam rodzicow w lomzy i obecnie jestem w trakcie przeprowadzki
|
|
A mogłabyś mi udzielić informacji co to jest te Nowum? Dzięki ,ze powiedziałaś tam jeszcze nie byłem tylko nie wiem za bardzo jak tam dojechać
|
|
Biernaczento nie pieprze tylko rucham jeśli o tym mowa! pewnie mamusia cię utrzymuje co? Bo pijesz piwo łomżyńskie i nie wiesz czy ono z chmielu czy z gówna jakiegoś czeczena! a czy Ci nie pasiła by praca za pstrykanie w 2 guziki? za 1500 zł? a twoje doświadczenie to mycie garów po kapuście na rynku? Zastanów się i napisz! bo takich mocnych w gębie idiotów to ja znajdę pod pierwszym lepszym monopolowym!!Pozdrawiam:D
|
|
uważasz, że do obsługi dwóch guziczków potrzebna jest matura ?? "od kierowcy autobusu nie wymagam matury czy skończonych studiów, tylko tego aby dobrze prowadził autobus."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |