piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy doradca dONALDA

jeszcze nie otwarty a tu juz widac glosy ze niedobry.

fajnie ze sie cos otwiera, wzrasta konkurencja, wiekszy wybor dla nas konsumentow.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy doradca dONALDA

W teście multiselect granicy żadnej nie ma - uzyskuje się wynik, mniejszy lub większy. Jednak zawód policjanta jest jedynym gdzie jest dolna i górna granica wyniku - wyniki za niskie, ale tez zbyt wysokie są odrzucane podczas selekcji.

mam takie pytanie czy samochody z angli mozna przerabiac tu w polsce czy jest to dzis nie realne??

http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/

http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/

pewnie z Piątnicy ;P

Czego wy ludzie od jasia chcecie, nie znacie terminu dyslekcja? Co prawda ta jest niesamowicie zaawansowana :)

obecnie mieszkam w Poznaniu mam rodzicow w lomzy i obecnie jestem w trakcie przeprowadzki

A mogłabyś mi udzielić informacji co to jest te Nowum? Dzięki ,ze powiedziałaś tam jeszcze nie byłem tylko nie wiem za bardzo jak tam dojechać

Biernaczento nie pieprze tylko rucham jeśli o tym mowa! pewnie mamusia cię utrzymuje co? Bo pijesz piwo łomżyńskie i nie wiesz czy ono z chmielu czy z gówna jakiegoś czeczena! a czy Ci nie pasiła by praca za pstrykanie w 2 guziki? za 1500 zł? a twoje doświadczenie to mycie garów po kapuście na rynku? Zastanów się i napisz! bo takich mocnych w gębie idiotów to ja znajdę pod pierwszym lepszym monopolowym!!Pozdrawiam:D

uważasz, że do obsługi dwóch guziczków potrzebna jest matura ??

"od kierowcy autobusu nie wymagam matury czy skończonych studiów, tylko tego aby dobrze prowadził autobus."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org