wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co sądzicie o takim tatuazu?

witam wszystkiech ;) chiałam zapytać czy wiecie gdzie w łomży jest fajny lokal na 18stke? i jakie są ceny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co sądzicie o takim tatuazu?

Empik w Łomży ? ZAJE.BIŚCIE !

Wreszcie jakiś pozytywny news !

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Chcę podjąć pracę, ale bez książeczki jest to niemozliwe. Proszę o informacje gdzie, do kogo z czym iśc, oraz ile to kosztuje :)
Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi :P

noooo przy tym roczniku i tym przebiegu to bedzie bardzoooo drogo ;P

nie żartuj :) nie strasz mnie!

wawa dzisiaj - 3,90 za litr Pb95 - jak jade do Lomzy to tylko z pelnym bakiem ;)

Pracodawca z reguły zleca takie badania i pokrywa ich koszty, tak przynajmniej było w moim przypadku. Jeśli w Twoim jest inaczej, to ja robiłam badania w eskulapie, ceny niestety nie znam, ale podobno jest dość wysoka. Pozdrawiam

Naprzeciwko BP nie wymienia tobie dyz tam wymieniaja w samochodach wyprodukowanych w latach 1998-2008 Niewiem czy w lomzy ktokolwiek podejmie sie wymiany oleju w samochodzie z tego roku ale warto zawsze popytac

wszedzie, gdzie kupisz olej nie placisz za wymiane

Oto co myślę o PiS...

zobacz na sikorskiego u staniurskiego a co to za różnica który to rok. tam na sikoraka kupujesz olej wymiane masz gratis

powiem krotko... ceny paliw w lomzy?

******** duze

Oto co myślę o PiS...

co sądzicie o nowym przewódcy usa

na wiosnę ma by podobno ostatni pobór, więc mogą Cię wziąśc.

Dokładnie, pierwszy trening jest darmowy. Cena za ten miesiąc to 40zł

hmmm,jesli chodzi o multi.....
pierwsze o co pytala to odnosnie mojego wyksztalcenia,jaki mam kontakt z rodzicami i siostrami,mialam podac 3 swoje zalety i 3 swoje wady,czy lubie pracowac sama czy w grupie,ja oczywiscie powiedzialam ze w grupie bo co 2 glowy to nie jedna heh.pytala sie gdzie chce isc ja powiedzialam ze drogowka,a ona na to dlaczego i czym sie rozni od kryminalki.chciala tez wiedziec co bede robila jak nie zdam,a ja na to ze wyjade do Poznania pracowac w swoim zawodzie a za rok znowu probuje startowac do policji.dlaczego wybralam policje,a ja na to ze jak bylam mala to podobaly mi sie mundury a mysl o policji zrodzily sie w technikum,dodalam rowniez ze policja to dla mnie sluzba a nie praca.wiecej grzechow nie pamietam,ale jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze:)))))powodzenia

Samochody z Anglii mozna przerabiać.Tylko zalezy jaki to samochód.Bo są łatwe do przerobienia i są trudne ,których wcale sie nie opłaci.Wiem ze Laguna do tego sie najbardziej nadaje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org