Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sądzicie o takim tatuazu? |
witam wszystkiech ;) chiałam zapytać czy wiecie gdzie w łomży jest fajny lokal na 18stke? i jakie są ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sądzicie o takim tatuazu? |
Empik w Łomży ? ZAJE.BIŚCIE ! Wreszcie jakiś pozytywny news ! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chcę podjąć pracę, ale bez książeczki jest to niemozliwe. Proszę o informacje gdzie, do kogo z czym iśc, oraz ile to kosztuje :) Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi :P
|
|
noooo przy tym roczniku i tym przebiegu to bedzie bardzoooo drogo ;P
|
|
nie żartuj :) nie strasz mnie!
|
|
wawa dzisiaj - 3,90 za litr Pb95 - jak jade do Lomzy to tylko z pelnym bakiem ;)
|
|
Pracodawca z reguły zleca takie badania i pokrywa ich koszty, tak przynajmniej było w moim przypadku. Jeśli w Twoim jest inaczej, to ja robiłam badania w eskulapie, ceny niestety nie znam, ale podobno jest dość wysoka. Pozdrawiam
|
|
Naprzeciwko BP nie wymienia tobie dyz tam wymieniaja w samochodach wyprodukowanych w latach 1998-2008 Niewiem czy w lomzy ktokolwiek podejmie sie wymiany oleju w samochodzie z tego roku ale warto zawsze popytac
|
|
wszedzie, gdzie kupisz olej nie placisz za wymiane Oto co myślę o PiS...
|
|
zobacz na sikorskiego u staniurskiego a co to za różnica który to rok. tam na sikoraka kupujesz olej wymiane masz gratis
|
|
powiem krotko... ceny paliw w lomzy? ******** duze Oto co myślę o PiS...
|
|
co sądzicie o nowym przewódcy usa
|
|
na wiosnę ma by podobno ostatni pobór, więc mogą Cię wziąśc.
|
|
Dokładnie, pierwszy trening jest darmowy. Cena za ten miesiąc to 40zł
|
|
hmmm,jesli chodzi o multi..... pierwsze o co pytala to odnosnie mojego wyksztalcenia,jaki mam kontakt z rodzicami i siostrami,mialam podac 3 swoje zalety i 3 swoje wady,czy lubie pracowac sama czy w grupie,ja oczywiscie powiedzialam ze w grupie bo co 2 glowy to nie jedna heh.pytala sie gdzie chce isc ja powiedzialam ze drogowka,a ona na to dlaczego i czym sie rozni od kryminalki.chciala tez wiedziec co bede robila jak nie zdam,a ja na to ze wyjade do Poznania pracowac w swoim zawodzie a za rok znowu probuje startowac do policji.dlaczego wybralam policje,a ja na to ze jak bylam mala to podobaly mi sie mundury a mysl o policji zrodzily sie w technikum,dodalam rowniez ze policja to dla mnie sluzba a nie praca.wiecej grzechow nie pamietam,ale jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze:)))))powodzenia
|
|
Samochody z Anglii mozna przerabiać.Tylko zalezy jaki to samochód.Bo są łatwe do przerobienia i są trudne ,których wcale sie nie opłaci.Wiem ze Laguna do tego sie najbardziej nadaje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |