Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy są to pozytywne wypowiedzi o Polakach Panie Sikorski? |
tutaj dla wszystkich testy mam nadzieje ze pomogłem:) http://rapidshare.com/files/160177672/TEST.zip.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy są to pozytywne wypowiedzi o Polakach Panie Sikorski? |
No co jest????? Boli że starzy są od was lepsi ??? Bo w wojsku byli.:)
|
|
Ja miałam książeczkę mieszkaniową w PKO BP. Pieniążki dostałam bez kupna mieszkania. Książeczka właściwie niedawno była zakładana bo chyba z 5 lat temu. Nie wiem dokładnie jak było z procentem ale książeczka zlikwidowana i pieniądze w kieszeni.
|
|
Gabi25 zlikwidowac Ksiazeczke Mieszkaniowa mozesz w kazdej chwili ale nie dostaniesz premii gwarancyjnej (jesli nie kupujesz domu, mieszkania).
|
|
grzesiek-ty masz chyba baaaardzo dużo czasu na siedzenie na forum i "wykładanie" dziwacznych teorii. Za duzo żółci w organiżmie;))) Od lat wiadomo, ze nieznajomość prawa szkodzi. Wkurza mnie, ze ludzie jak zwykle mają wszystko w nosie a jak się obudzą z ręką w nocniku to udaja, ze to nie ich wina i próbują jeszcze to coś z nocnika zrzucić na innych. Znalazło się parę osób, które chcą się przy okazji obrony kawałka asfaltu ogordzonego zardzewiałą siatką wylansowac jako wzory cnót wszelakich i rycerze o kryształowym sercu. Może marzy im sie nawet stołek prezesa-ale wtedy to by się dopiero zaczęło skoro juz teraz naruszanie prawa to dla nich nic. Widziałam tych ludzi "w akcji" i byłam przerażona. Zero klasy i szacunku dla każdego kto ma inne zdanie. Oto co myślę o PiS...
|
|
Antynka nie przesadzaj, wiadomo że nie chodzi tu zasady ale o kasę, dużą kasę ze sprzedaży działki. Ciekawe w co spółdzielnia zainwestuje te pieniążki co dobrego za nie zrobi dla swoich lokatorów?
|
|
Zamierzam założyc gaz sekwencyjny do samochodu bmw 523i e39 ( 2,5 litra ) Czy ktos z was orientuje sie jak taki gaz sprawuje sie w samochodzie, czy sa jakies problemy czy nie i czy spala wiecej gazu niz benzyny ? jezeli tak to ile ?
|
|
Jestem trenerem już od dwóch lat, tak więc mam już doświadczenie w nauce tego sportu, a uczyłem się go od 3-krotnego mistrza świata w muay thai przez kilka dobrych lat. Z kariery zawodniczej musiałem zrezygnować z powodu kontuzji łokcia, więc aby nie rozstać się z tym sportem zostałem trenerem :) Pozdrawiam
|
|
nie zgodze się mysle ze napewno miałbys zysk
|
|
tak, istnieje taka możliwość
|
|
by bylo super ja z chęcia bym przyszedl do takiej sali.
|
|
Podobno wpuszczaja od 21 lat. ale ja tyle nie mam i wpuscili wiec chyba zadnej selekcji specjalnej nie prowadza, no chyba ze przyjedziesz w dresie to raczej nie wejdziesz
|
|
Te Maurycy, sądząc po błędach ortograficznych w poście, dla Ciebie starczy sam tamburyn rozłożony na różowym dywanie. Nie znam zespołu Amor, a chyba powinienem z racji zawodu.
|
|
Stodoła u dziadka. Z braku laku można kupić taką do rozbiórki, wykorzystać, a później jeszcze spalić.
|
|
nie powiedza;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |