środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy są to pozytywne wypowiedzi o Polakach Panie Sikorski?

tutaj dla wszystkich testy mam nadzieje ze pomogłem:)

http://rapidshare.com/files/160177672/TEST.zip.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy są to pozytywne wypowiedzi o Polakach Panie Sikorski?

No co jest????? Boli że starzy są od was lepsi ??? Bo w wojsku byli.:)

Ja miałam książeczkę mieszkaniową w PKO BP. Pieniążki dostałam bez kupna mieszkania. Książeczka właściwie niedawno była zakładana bo chyba z 5 lat temu. Nie wiem dokładnie jak było z procentem ale książeczka zlikwidowana i pieniądze w kieszeni.

Gabi25 zlikwidowac Ksiazeczke Mieszkaniowa mozesz w kazdej chwili ale nie dostaniesz premii gwarancyjnej (jesli nie kupujesz domu, mieszkania).

grzesiek-ty masz chyba baaaardzo dużo czasu na siedzenie na forum i "wykładanie" dziwacznych teorii. Za duzo żółci w organiżmie;)))
Od lat wiadomo, ze nieznajomość prawa szkodzi.

Wkurza mnie, ze ludzie jak zwykle mają wszystko w nosie a jak się obudzą z ręką w nocniku to udaja, ze to nie ich wina i próbują jeszcze to coś z nocnika zrzucić na innych.
Znalazło się parę osób, które chcą się przy okazji obrony kawałka asfaltu ogordzonego zardzewiałą siatką wylansowac jako wzory cnót wszelakich i rycerze o kryształowym sercu. Może marzy im sie nawet stołek prezesa-ale wtedy to by się dopiero zaczęło skoro juz teraz naruszanie prawa to dla nich nic.
Widziałam tych ludzi "w akcji" i byłam przerażona. Zero klasy i szacunku dla każdego kto ma inne zdanie.

Oto co myślę o PiS...

Antynka nie przesadzaj, wiadomo że nie chodzi tu zasady ale o kasę, dużą kasę ze sprzedaży działki. Ciekawe w co spółdzielnia zainwestuje te pieniążki co dobrego za nie zrobi dla swoich lokatorów?

Zamierzam założyc gaz sekwencyjny do samochodu bmw 523i e39 ( 2,5 litra ) Czy ktos z was orientuje sie jak taki gaz sprawuje sie w samochodzie, czy sa jakies problemy czy nie i czy spala wiecej gazu niz benzyny ? jezeli tak to ile ?

Jestem trenerem już od dwóch lat, tak więc mam już doświadczenie w nauce tego sportu, a uczyłem się go od 3-krotnego mistrza świata w muay thai przez kilka dobrych lat. Z kariery zawodniczej musiałem zrezygnować z powodu kontuzji łokcia, więc aby nie rozstać się z tym sportem zostałem trenerem :)
Pozdrawiam

nie zgodze się mysle ze napewno miałbys zysk

tak, istnieje taka możliwość

by bylo super ja z chęcia bym przyszedl do takiej sali.

Podobno wpuszczaja od 21 lat. ale ja tyle nie mam i wpuscili wiec chyba zadnej selekcji specjalnej nie prowadza, no chyba ze przyjedziesz w dresie to raczej nie wejdziesz

Te Maurycy, sądząc po błędach ortograficznych w poście, dla Ciebie starczy sam tamburyn rozłożony na różowym dywanie. Nie znam zespołu Amor, a chyba powinienem z racji zawodu.

Stodoła u dziadka. Z braku laku można kupić taką do rozbiórki, wykorzystać, a później jeszcze spalić.

nie powiedza;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org